Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
03.12.2015 13:15

Боги жадають!!!

Політичний експерт, експерт аналітичної групи "Левіафан"

Ніколи не намагайтесь змінити спіральний хід історії, якщо ви не розумієте логіки її ходу. Українська "коаліційна" влада спробувала це зробити і тим самим ще більше розізлила богів Революції, які завжди жадають жертв. Тому будьте пильні, Боги жадають!!!

Велика Французька революція стала хрестоматійною для всього людства. У ній було все: і штурм натовпу резиденції Короля, і не спроможність влади вести діалог із власним народом, і біль та кров з терором. Спочатку загинули явні противники будь-якого оновлення в державі, потім романтики революційних змін були знищені романтиками терору, і на останок - романтиків терору гільйотинував народ. Саме в той буремний час, у жотвні 1793 року, сходячи на ешафот, колишній противник монархії П’єр Верньо сказав: «Революція, як бог Сатурн, пожирає своїх дітей».

Так само, як і понад два століття тому, зараз революція починає вимагати жертв. Якщо у Франції її жага до крові була відразу задоволена, то в Україні вона ще дуже голодна: вона не отримала ані «голів» януковичів, пшонок чи клюєвих, ані люстрації, яка мала задовільнити її жагу до розправи, та взагалі нічого. І в цьому величезна заслуга тих нездар, які прийшли до влади у лютому 2014 року.

Через те, що Українська революція перескочила процес нищення явних об’єктивних противників змін у країні і зразу взялась за романтиків змін, вона залишилась голодною.

Численні процеси над майданівцями, волонтерами, атошниками на фоні подальшого закріплення корупційних механізмів попереднього режиму у багатьох може викликати питання: «А чи дійсно революція перемогла?». І моя відповідь: «Так!» Революція перемогла і зараз починає зжирати своїх дітей. Український процес від французького відрізняється лише відсутністю гільйотини, яка доволі гуманно була замінена на СІЗО, а в іншому все те ж саме. За одним винятком - Українська Революція, через порушення природніх процесів поїдання, залишилась голодною і злою. А тому, якщо це когось розрадить, то скоро почнуть саджати і тих, хто зараз із свинячими рилами зі сльозами на очах розповідає про подвиг Небесної сотні та необхідність самопожертви заради країни. Дуже скоро Революція зголодніє і буде вимагати нових жертвоприношень, і кого кинуть в її жерло - будуть вирішувати навіть не тактичні схеми Банкової, а звичайні випадки.

І коли, їх будуть пакувати в автозаки, сподіваюсь, вони пригадають і друге речення, яке зійшло з уст Верньо за мить до зустрічі із гільйотиною: «Будьте обережні, Боги жадають!». І він був правий, адже не пройшло і року як Робесп’єр, за чиїм наказом був страчений Верньо, також був гільйотований.

Тому, ті хто сьогодні влаштовують клоунаду із зустрічами олігархів у непрацюючих терміналах та називають всіх, хто не згодний з офіційною лінією партії, провокаторами та агентами Кремля, мають пам’ятати, що дуже скоро Революція прийде і за ними. Боги жадають!!!

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]