Про автора

Микола Мельник Політичний експерт, експерт аналітичної групи "Левіафан"
1 2 3 4 5 . . . 13

Професійна діяльність. Народився одного дня з Наполеоном у вільному місті Одеса, який, попри світанок Радянського Союзу, розкладався зсередини, але при цьому пах "шанеллю" і був одягнений у контрабандні джинси. Попри дату мого народження, від Наполеона мені не дісталися, ні його комплекси, ні зріст, ні зачіска, тож зваживши всі "за" та "проти", я вирішив не йти у військове училище, а піддатися віянню моди та здобути юридичну освіту.

Більшу частину свого життя я прожив у славному місті Іллічівську, яке славилося на всю Україну своєю невгамовно жадібною митницею та позолоченим Леніним. Леніна, щоправда, знесли, а от митники показали гору живучості та вміння пристосовуватися до нових умов. Дивлячись на них, я починаю розуміти, як таргани змогли пережити динозаврів, і теоретично еволюції Дарвіна для мене майже не залишилося загадок.

Робота в органах місцевого самоврядування, одразу після ВНЗ, допомогла зрозуміти принципи "Мистецтво війни" Сунь Цзи. З 2012 року переїхав до Києва, де й досі працюю на ниві аналітики та законотворчості.

Як і належить порядному жителю півдня, маю доньку, яка, як і батько, вболіває за ФК "Чорноморець", щоправда, ще не знає, що цей шлях усіяний болем, приниженнями та розчаруваннями.

Контакти
E-mail: [email protected]