Про автора

Михайло Третьяков Начальник Управління правового забезпечення

Професійна діяльність. Маю більш ніж 10-річний професійний досвід у галузі юриспруденції, у тому числі: у митній системі – 6 років, на ринку нафтопродуктів – 4 роки.

Так, після закінчення навчання працював на різних посадах у Державній митній службі України: Бориспільській митниці, Департаменті аналітичної роботи, управління ризиками та аудиту, Департаменті боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил.

У період із 2011 по 2014 роки був керівником судового спрямування Юридичного департаменту Групи компаній «СОКАР Україна», афілійованої структури Державної нафтової компанії Азербайджанської Республіки (SOCAR).

Також працював на посаді директора Департаменту правового забезпечення бізнесу ПІІ "РН-Україна".

Наразі очолюю Управління правового забезпечення SOCAR Energy Ukraine.

Є автором численних публікацій на юридичну тематику, зокрема про особливості правозастосування у паливно-енергетичній сфері України.

Освіта. У 2005 році закінчив Академію митної служби України за спеціальністю «Правознавство». У 2010 році здобув другу вищу освіту у Київському національному економічному університеті ім. В. Гетьмана за напрямом «Державна служба» (магістр адміністративного менеджменту).

Контакти
E-mail: [email protected]