Про автора

Максим Шкіль Підприємець, бізнесмен, меценат

Професійна діяльність. Підприємець, бізнесмен, меценат. У 2016 році заснував «Audi Центр Одеса Юг». Компанія є єдиним офіційним дилером Audi AG в Південному регіоні України.

Співвласник ТОВ «Бехівський гранітний кар'єр». Підприємство створено у 2006 році із залученням прямих німецьких інвестицій. Займається виробництвом фракційного щебеню з високоякісного діориту і гранодіориту власного родовища. Підприємство є одним з найбільших виробників фракційного щебеню в Україні.

У 2007 році заснував групу компаній, в яку входять підприємства з видобутку, переробки та продажу граніту, виробництва та укладання асфальтобетону.

У 2001 році розпочав трудову діяльність торговим представником у ТОВ «Компанія «Віктар». Згодом отримав підвищення і був призначений територіальним менеджером, а потім — директором з продажу.

Освіта. 2005 рік - Національний університет «Львівська політехніка», спеціальність «Прикладна лінгвістика».

2008 рік - Львівський національний університет імені Івана Франка, спеціальність «Правознавство».

2010 рік - Національний університет «Львівська політехніка», спеціальність «Економіка підприємництва».

У 2012 році здобув ступінь кандидата юридичних наук.

Благодійність. У лютому 2012 року заснував благодійний фонд «Разом до майбутнього».

Мета діяльності фонду — відродження духовних цінностей, розв'язання соціальних проблем. Напрямки діяльності: соціальний (проєкт «Дитина країни»), інтелектуальний (проєкт «Розумне покоління»), спортивний (проєкт «Здорова нація») і екологічний (проєкт «Екосвіт»).

За п'ять років роботи фонд реалізував понад двісті акцій в рамках соціальних проєктів, допомогу отримали близько 5000 осіб, в основному онкохворі.

Також надаю активну допомогу військовому навчальному центру в м. Житомир.

Контакти
E-mail: [email protected]