Про автора

Лора Калініченко Керуючий власник туристичної компанії "ТесОРО", представник в Україні компанії "Shanda Consult", "Euroserv Investments LTD" (Кіпр)

Професійна діяльність. Закінчивши 1994 року Санкт-Петербурзьку Академію за спеціальністю – "зовнішньоекономічної діяльності", я пройшла конкурс і почала працювати на державній службі в Центральному апараті Фонду Державного майна України.

Пройшовши шлях службовими сходами від спеціаліста, я працювала у підрозділах ФДМУ – начальником відділу Управління по роботі з акціонерними товариствами, заступником директора Департаменту з управління державними правами у відкритих акціонерних товариствах. Мій стаж державної служби 11 років, з 1995 по 2006 рік.

У 2007 році створила туристичну компанію "ТесОРО – Клуб", і на сьогодні є керуючим власником. За роки здійснення діяльності моя компанія стала не просто туристичним оператором, а перетворилася на Холдингову компанію з надання туристичних, консультаційних та візових послуг, Кіпр.

На сьогодні, я є представником в Україні Компанії "Shanda Consult" - реєстрація компаній на о.Кіпр та в інших юрисдикціях, оптимізація оподаткування, та уповноваженим представником у країнах СНД Компанії "Euroserv Investments LTD" - отримано Громадянства Кіпру за інвестиції. Мої знання та досвід – це практика, яка реалізовує бажання клієнта.

Контакти: ел.пошта: [email protected]

Контакти
E-mail: [email protected]