Про автора

Лідія Горбунова Директор ЮК "Правова група "ЮСТА", к.ю.н., заслужений юрист України

Професійна діяльність. Директор юридичної компанії «Правова група «Юста», адвокат, кандидат юридичних наук, доцент, заслужений юрист України.

З 1989 року по 1993 рік працювала юрисконсультом на державних підприємствах.

З 1993 року працювала  в Міністерстві юстиції, пройшовши шлях від провідного консультанта до заступника Міністра юстиції України.

З листопада 1998 року по травень 2007 року, з березня 2010 року по квітень 2011 року - заступник Міністра юстиції України, з квітня 2011 року по серпень 2013 року – помічник Міністра юстиції. З вересня 2013 року очолює юридичну компанію «Правова група «ЮСТА».

У 2007-2010 роках працювала проректором з юридичних питань Київського міжнародного університету, професор кафедри історії та теорії держави і права, завідувачем Центру кодифікаційних робіт Інституту законодавства Верховної Ради України.

Маю великий досвід роботи у сфері правової експертизи нормативно - правових актів, брала участь в розробці численних законопроєктів у сфері конституційного, адміністративного та соціального законодавства. Очолювала Експертну групу з підготовки проєктів міжнародних договорів по правовій допомозі з цивільних та кримінальних справ.

Освіта. У 1989 році закінчила юридичний факультет Київського державного університету ім. Т.Г. Шевченка.

Контакти
E-mail: [email protected]