Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
03.11.2009 18:47

АПУ розпочинає реалізацію проекту «Гаряча лінія з питань захисту прав членів АПУ»

Партнер, адвокат, патентний повірений

Мета проекту – створити в межах Асоціації дієві превентивні, а також ефективні механізми реагування на випадки порушення прав членів АПУ з боку державних органів та третіх осіб.

Слова не повинні розходитися зі справами.

Тому я викладую це повідомлення. http://www.uba.ua/ukr/news/136/ 

 Шановні члени АПУ!

Повідомляємо Вам, що Асоціація правників України розпочинає реалізацію нового проекту – створення постійно діючої

ГАРЯЧОЇ ЛІНІЇ

з питань захисту прав членів АПУ.

Мета проекту – створити в межах Асоціації дієві превентивні, а також ефективні механізми реагування на випадки порушення прав членів АПУ з боку державних органів та третіх осіб.

Керівник проекту - Ілля Костін, Член Правління АПУ, старший партнер ЮК «Правовий Альянс».

Нещодавно юридичне співтовариство було обурене та стурбоване декількома фактами грубого порушення прав юристів з боку правоохоронних органів. Ці випадки були донесені до суспільства за допомогою Асоціації та викликали значний резонанс. Але, на жаль, більшість подібних прикростей залишається невисвітленими, що стає на заваді їх вирішенню.

Зважаючи на це, пропонується за допомогою ресурсів Секретаріату та членів АПУ створити унікальний механізм взаємодії на кшталт групи «швидкого реагування»  між тими членами АПУ, хто постраждав, та тими, хто в змозі допомогти.

Членів АПУ, які бажають взяти участь у Робочій групі з реалізації даної ініціативи, просимо зареєструватись в Секретаріаті АПУ за тел.  492 88 48, або за електронною адресою [email protected] до 16 листопада 2009 року.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]