Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
30.06.2012 01:10

Новини з округу. Частина 01

Народний депутат України Верховної Ради VI скликання (2007-2012)

Перебуваю в окрузі. У суботу та неділю проводили корисну і значущу для територіальної громади Ружина і Ружинського району акцію "Рука допомоги". Як же все таки багато людей, які потребують допомоги!!!!

Перебуваю в окрузі.

У суботу та неділю проводили корисну і значущу для територіальної громади Ружина і Ружинського району акцію «Рука допомоги».

Як же все таки багато людей, які потребують допомоги!!!!

Команда не підвела. Все на своїх місцях. провели консультацій понад 1500. Одну дівчинку, яка прийшла до гінеколога - врятували від смерті. Гінеколог каже, ще пару днів і могла б померти. Буду розбиратися з лікарями Звенигородки, які своїми діями замість непаталогічного прийому пологів, умовивши 18-ти річну здорову дівчину, та й ще взявши грошей 40 тис грн, створили сепсис, через 20 днів свого злочинного лікування видалили матку, направили в іншу область і .. ... звідти відпустили. Коли гінеколог під час проведення профілактичного огляду в рамках акції "Рука допомоги" подивилася дівчину - втратила свідомість. Дівчина дивом жива. Так ось, через 46 днів після пологів стала інвалідом, зараз лежить у реанімації.

От такі в нас лікарі. Вчора я кричав від ненависті до таких лікарів-покидьків. Так просто цієї справи не залишу - для мене ця справа стала справої честі. Хочу переїхати цих покидьків використовуючи свої депутатські повноваження. Готую звернення до Генерального прокурора. Думаю будемо подавати в суд. ПОВИННІ ВОНИ НАРЕШТІ ВІДПОВІСТИ?????

До речі. Згадую ефір у Савіка Шустера, який був десь місяць тому, на якому ми обговорювали необхідність введення відповідальності лікарів. Тоді здебільшого лікарі підняли бунта. Проголосували за те, щоб не вводити. А ви як думаєте???

L

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]