Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
22.02.2012 00:59

Не дивно що група "Реформи заради майбутнього" є опонентом БЮТ

Народний депутат України Верховної Ради VI скликання (2007-2012)

21 лютого 2012 року, в Парламенті мною було оголошено заяву від імені депутатської групи «Реформи заради майбутнього» щодо ролі БЮТ в сучасній політичній ситуації. Проте, журналісти на превеликий жаль не висвітлили цієї промови. Увага була надана лише жест

   

Україна потерпає. Сьогодні, держава нагадує літак,який падає з неба до землі. За 20 років такого падіння, вже на 10 відсотків зменшиласязагальна кількість пасажирів. Неодноразово мінялися команди пілотів тастюардів. Але жодна команда  неспромоглася зробити нічого такого, щоб виправити рулі висоти та направити настабілізацію. Тільки ділили крила, фюзеляж, салон, хвостове  - а літак вже бачить землю. Вона близько. арізні команди все ще чубляться. Рано чи пізно він впаде, якщо нічого не робити.

Така собі байка про літак. Проте така ж собі реальністьпро Україну. Тривають обговорення щодо майбутнього. Але відомо, що без реформцього майбутнього може й не бути.

 

Текст заяви, оголошеної

Каплієнко В.В. 21.02.2012 у ВРУ:

 

Шановні колеги, шановні громадяни!

Майбутнє України, заради якого мипрацюємо в парламенті,  схоже,  цікавить не увесь депутатський корпус. Можливо,в цих людей на то є причини, бо попереду вибори 2012 року, чомусьне зростають рейтинги в опозиції, подекуди падає рівень довіри до вибірковихміноритарних партій.

Через це ми стверджуємо. Виборчакампанія була розпочата позаминулого тижня, 08 лютого 2012 року. Автор цьогостарту – БЮТ, ставить перед собою лише одну мету – в будь який спосіб сподобатисявиборцю,  привертаючи  до себе увагу шляхом скандальних, штучних піаракції або імітуючи боротьбу за соціальні стандарти, реально цього не роблячи.

Обраний фракцією БЮТ методдискредитації політиків  - сфабрикованийкорупційний скандал - є «традиційним» і улюбленим інструментом неодноразово використанимцією політичною силою для компрометації своїх політичних опонентів.  А те, що фракція «Реформи заради майбутнього»стала опонентом БЮТ не дивно. Бо в нас різні погляди на майбутнє: ми хочемодосягнути такого результату, як: сильна Україна, заможні громадяни, потужнаекономіка, здорові та впевнені в собі українці, які пишаються тим, що живуть вцій країні. А чого ж хоче БЮТ: влада, влада та ще раз влада. Задля цього,суспільство постійно втягується в скандали, розбори, чорно-білими фарбамималюється всесвіт, розділяючи його лише на друзів та ворогів, дискредитується чиннавлада, принижується Україна.

Нам, як державникам, сумно про це говорити, але саме завдяки зусиллямБЮТ Україна отримує вже сьогодні негативні перспективи на Євроїнтеграцію, прицьому стоячи на колінах залежності по кабальним газовим контрактам 2009 року.

Нам, політикам дивно чути заяви БЮТ, що нібито хтось розколює їхфракцію, намагаючись в будь який спосіб залучити цих депутатів до більшості. Таке враження, щопредставники БЮТ забули, що 53 депутати їх фракції своєчасно вже розібралися втому болоті куди потрапили, виправили життєву помилку та зараз займаютьсяпритаманною саме депутатам ВРУ законотворчою роботою, не роблячи шоу, навідміну від вас, тих хто дискредитує не тільки себе й Верховну Раду але йУкраїну в цілому. Годі й нагадувати, що саме до складу депутатської групи«Реформи заради майбутнього» увійшла майже третина вищої партійної номенклатуривсієї ВО «Батьківщина».

Нам, як депутатам які дуже добрезнають БЮТ зсередини, цілкомзрозуміло, що сьогоднішнєкерівництво БЮТ зробило переворотвсередині власної команди та бореться за місця всписках, фактично прикриваючисьначе щитом власною лідеркою яка потерпає, бо так більш зручно. Ще вчора миоцінювали БЮТ, як закрите акціонерне товариство. Сьогодні керівники БЮТ в більшостінагадують членів закритої секти, в якій себе знайшли розбишаки, хворі шпигуни, сексуальні  збоченці, стукачі та продажні писаки,що дискредитують не нас, а власну державу в якій живуть.

Нам, депутатам 6 скликання, тапатріотам своєї держави може йтреба нагадати, що саме керівництво БЮТ у 2009-му готувалося до зміни конституціїз метою обирання президента в парламенті та обмеження прав журналістів. Самеваші керманичі загрузли в владній корупції та не провели знаходячись при владіне однієї суттєвої реформи. Саме через це, така команда БЮТівських лжепатріотів не має морального права продовжуватидекларувати ті засади, що були прописані в програмі «Український прорив».

А вам, шановні рядові членифракції БЮТ,  ми радимо врешті решт почати захищати інтересиУкраїни, а не кидати всі творчі та фізичні сили на захист сумнівних шкурних вузькопартійних інтересів. Тим паче, що вас використовують бездарно та принизливо. Мирадимо, знявши маски байдужості знайти в собі сили тай змінити солдафонське керівництво. Бо партійбагато, а Україна в нас одна, майбутнє її залежить від реформ і реального бажанняїх провести!

І на останок.

Рік тому, об’єднавши однодумців устінах Верховної Ради України, ми, представники депутатської групи «Реформи заради майбутнього»стали пліч о плече, щоб реально впливати на процеси законотворчості вукраїнському парламенті. Бо країні потрібні реформи – швидкі, ефективні танаправлені на благо кожної української родини. Це кредо згуртувало нас яксталь. Ними ми будемо керуватися і в подальшому!

  

Відправити:
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи