Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
19.02.2014 09:26

Буремна ніч, яка змінить майбутнє

Народний депутат України Верховної Ради VI скликання (2007-2012)

Санкції і заяви, промови і обмеження, рішення Ради Безпеки ООН і відкликання посольств – те, чого можна було б очікувати від США та Європи. Проте нічого нема. Реакція - на рівні «лінивої відписки впродовж сніданку». Тож мені прикро за тих мовчазних політик

Майдан: Слава героям!!!

Ситуація критична. Майдан – жахливо виглядає. Всі говорять про перемогу, але тяжко. Все що бачиться по ту сторону від барикад - це страшенний погром і злість в очах силовиків. Проте з боку майданівців, чоловіки, жінки і навіть підлітки не скиглять, а працюють щоб витримати натиск беркуту, який попри очікування, не зник під ранок мов нечиста сила, як про це жартували вночі. Тим не менше – Майдан тримає оборону. Майдан, який є символом протистояння. Символ виборювання українцями права на життя без злочинців. 

Янукович висловив думку, що опозиціонери повинні НЕГАЙНО відмежуватися від радикалів (а словами Захарченка – терористів). Чи хтось захворів? Як може так статися, щоб від людей, які йдуть на смерть заради України, не очікуючи посад або нагороди, відмовилися? Чи то не справжнє та ганебне не розуміння ситуації, яка крокує та розгортається в Україні?

Закликаю всіх, незалежно від віри сповідання, звернутися до Господа, з колінним проханням врятувати Україну.

ТРИМАЙТЕСЬ! 

США та Європа:

Не дивлячись на те, що діловий Вашингтон вже вечеряє в цю хвилину, реакції на події в Києві нема. І це викликає не стільки подив, скільки відчуття, що вони не помічають війни, яка почалася в Україні. Ті хто реально міг би вплинути на події в Україні – мовчать, хоча найкоротша історична ретроспектива дає приклади самої жвавої реакції: що США, що Європи на конфлікти в Північній Африці, Балканах, Південно-Західній Азії…

Спроба скликати термінове засідання Європарламенту задля того, щоб «… надати кваліфіковану допомогу Україні щодо конституційної реформи» - щонайменше виглядає як цинізм. Так, на мій погляд Європа таки не зрозуміла, що Україна грає надважливу роль в майбутньому не тільки Росії, але й самої Європи. Вони так і не зрозуміли, що наслідки кризи в Україні можуть бути катастрофічні не тільки для нашої держави, але й Україна може перетворитися на казан нестабільності всього Європейського континенту. 

Санкції і заяви, промови і обмеження, рішення Ради Безпеки ООН і відкликання посольств – те, чого можна було б очікувати від США та Європи. Проте нічого нема. Реакція - на рівні «лінивої відписки впродовж сніданку». Тож мені прикро за тих мовчазних політиків, які звикли мислити не категоріями геополітичної безпеки, а бачать лише власні короткострокові інтереси. 

ДОПОМОЖІТЬ УКРАЇНІ! БЛАГАЮ! НЕ ЗАПІЗНІТЬСЯ!

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]