Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
25.11.2015 13:21

Укрпошта продовжує набирати обертів на міжнародному рівні

Колишній в.о директора ДП "Одеський морський торговельний порт"

Укрпошта розширює горизонти своєї діяльності та пропонує споживачам послугу з обміну згрупованими міжнародними відправленнями «Консигнація».

Укрпошта розширює горизонти своєї діяльності та пропонує споживачам послугу з обміну згрупованими міжнародними відправленнями «Консигнація».

Ми надали можливість всім українцям безпечно, зручно та доступно замовляти товари з інтернет-магазинів. Укрпошта виступає надійним посередником між продавцями онлайн-магазинів і українськими споживачами, забезпечуючи вчасну доставку у будь-яку точку країни. Постійне зростання кількості замовлень свідчить, що для українців ця послуга є актуальною.

Консигнація – економічно вигідна послуга для доставки посилок з Європи. Надання цієї послуги дозволяє швидко отримувати замовлення з інтернет - магазину через поштові служби країни-відправника та одержувача.

Укрпошта почала співпрацювати, пропонуючи споживачам послугу «Консигнація» з Німеччиною, Чехією, Словацькою Республікою та Естонією. З моменту запровадження Укрпоштою спільно з Естонською поштою послуги з обміну міжнародними згрупованими відправленнями з липня цього року вже близько 150 тис. клієнтів отримали свої замовлення.

Наразі на етапі підписання знаходиться договір з Поштою Казахстану про обмін згрупованими поштовими відправленнями «консигнація», як вхідними, так і вихідними, між Україною та Казахстаном. Це дозволить зручно та вигідно робити покупки в онлайн - магазинах.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]