Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
22.07.2015 15:21

Укрпошта рухається назустріч клієнтам та збільшує доходи

Колишній в.о директора ДП "Одеський морський торговельний порт"

За рахунок покращення якості обслуговування споживачів, залучення нових партнерів, впровадження сучасних фінансових сервісів, а також оптимізації витрат Укрпошті вдалося збільшити доходи.

За рахунок покращення якості обслуговування споживачів, залучення нових партнерів, впровадження сучасних фінансових сервісів, а також оптимізації витрат Укрпошті вдалося збільшити доходи.

Так, у I-му півріччі 2015 р. завдяки ефективній торговельній діяльності, дохід підприємства (без показників Кримської, Севастопольської та частково Донецької та Луганської дирекцій) збільшився на 6,5% або на 79,6 млн. грн. у порівнянні з аналогічним періодом 2014 р.

Укрпошта сьогодні активно розвиває фінансові послуги у відділеннях поштового зв’язку. За вказаний період на підприємстві вже впроваджено низку фінансових сервісів, спрямованих на надання клієнтам деяких банків фінансових послуг безпосередньо у поштових відділеннях. Серед таких банків – ПАТ «Фідобанк», ПАТ «ПриватБанк» і ПАТ «Райффайзен банк «Аваль». Наразі всі нові сервіси успішно працюють.

З січня по травень залучено майже 80 тис. нових одержувачів пенсій та грошової допомоги, що додало відчутного економічного ефекту від послуги з доставки пенсій.

З метою забезпечення відділень поштового зв’язку товарами народного споживання на початку 2015 р. підприємством укладено низку договорів з новими постачальниками. З початку року на підприємстві оптимізовано управління товарними запасами та раціоналізовано організацію торгівлі у відділеннях поштового зв’язку. Тим самим, підприємству вдалося не лише зробити значний крок назустріч клієнтам, а й збільшити доходи.

Ми маємо чітко розуміти, що пошта сьогодні це не лише установа, що здійснює пересилання поштових відправлень, а й соціально відповідальне підприємство, яке є однією з основних інфраструктурно-утворюючих одиниць сільської місцевості. Тому забезпечення жителів маленьких населених пунктів, а також сільської місцевості товарами першої необхідності є досить актуальним та економічно вигідним напрямом роботи.

Крім того, задля збільшення дохідної частини, підприємством укладено п’ять зовнішньоекономічних контрактів щодо експортування філателістичної продукції. Також через інтернет-магазин Київської міської дирекції Укрпошти реалізовано знаки поштової оплати та філателістичну продукцію. За цими договорами підприємством отримано доходи у сумі 80,4 тис. грн., а через інтернет-магазин – 239,1 тис. грн.

Значну частину додаткових доходів підприємством отримано завдяки удосконаленню умов співпраці з ПАТ «Укртелеком» в частині приймання платежів в містах та селищах міського типу.

Прагнучи зробити українські періодичні видання доступнішими для всього населення країни, Укрпоштою підписано Меморандуми з Українською асоціацією видавців періодичної преси та Асоціацією «Незалежні регіональні видавці України».

На корпоративному сайті Укрпошти розпочато низку філателістичних проектів, зокрема забезпечено щоквартальний випуск он-лайн версії журналу «Філателія України», а також започатковано проект «Філателістичні колекції он-лайн». Відтепер всі охочі можуть милуватися колекціями марок та читати новини філателії набагато оперативніше в режимі он-лайн.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]