Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
09.07.2015 12:57

В Укрпошті створюється нова корпоративна культура обслуговування

Колишній в.о директора ДП "Одеський морський торговельний порт"

Сьогодні в Укрпошті створюється якісно нова корпоративна культура обслуговування. Вона акумулює не тільки доброзичливе ставлення до клієнтів, а й швидке і професійне виконання обов’язків. Для нас важливо, аби наші споживачі були максимально задоволені.

Сьогодні в Укрпошті створюється якісно нова корпоративна культура обслуговування. Вона акумулює не тільки доброзичливе ставлення до клієнтів, а й швидке і професійне виконання обов’язків. Для нас важливо, аби наші споживачі були максимально задоволені.

Щодня Укрпошта надає послуги поштового зв’язку мільйонам українців. Це означає, що кожну секунду наші працівники ведуть діалог з людьми.

Як керівник національного оператора поштового зв’язку, я прагну, аби обслуговування в Укрпошті асоціювалося у всіх з доброзичливістю та толерантністю.

З багатотисячного колективу Укрпошти, саме листоноші й оператори презентують Укрпошту, і дуже важливо, щоб вони були максимально ввічливими та коректними зі споживачами. Тому вони мають удосконалювати свої комунікативні навички, виробляти звичку шанобливого спілкування з клієнтами. Їх позитивний настрій, доброзичливість, терпіння і увага по відношенню до споживачів послуг поштового зв’язку мають стати «візитівкою» Укрпошти.

Наша команда постійно працює над підвищенням якості обслуговування клієнтів. Поліпшення якості сервісу у відділеннях поштового зв’язку означає підвищення конкурентоспроможності послуг, що надаються, впливає на формування і зміцнення позитивного іміджу підприємства.

Для нас дуже важливо мати зворотній зв’язок з нашими споживачами. Для цього ми використовуємо кілька каналів надходження інформації, зокрема із соціальних мереж, контакт-центру (гаряча лінія), відділу звернення громадян. Зі споживачами ми ведемо постійний діалог та оперативно реагуємо на конфліктні ситуації.

Якщо у вас виникла конфліктна ситуація з працівником Укрпошти або ви маєте запитання про своє відправлення чи про якусь послугу, то ми радо вам допоможемо. Для цього вам необхідно лише написати на нашу сторінку у Facebook або зателефонувати на гарячу лінію (044) 32 32 099. Всі ваші запитання, прохання та звернення будуть розглянуті та в індивідуальному порядку вирішені.

Впевнений, що завдяки співпраці з нашими клієнтами, оперативному реагуванню на всі зауваження та пропозиції, Укрпошта найближчими роками стане еталоном з надання послуг поштового зв’язку.

 

 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]