Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
02.07.2015 11:20

Укрпошта зробила наступний крок до зменшення витрат

Колишній в.о директора ДП "Одеський морський торговельний порт"

На сьогодні стратегічним завдання Укрпошти є вдосконалення логістичної мережі з обов’язковим врахуванням наявних обсягів пошти та преси. При цьому, ми маємо доставляти відправлення не тільки швидше, а й дешевше.

На сьогодні стратегічним завдання Укрпошти є вдосконалення логістичної мережі з обов’язковим врахуванням наявних обсягів пошти та преси. При цьому, ми маємо доставляти відправлення не тільки швидше, а й дешевше.

Вирішувати цю амбітну задачу команда фахівців Укрпошти почала вже на початку 2015 року. Ми оптимізували логістичну мережу внутрішніх та магістральних поштових перевезень. Економічний ефект для підприємства склав близько 10 млн. грн.

Дбаючи про швидкість та надійність доставки споживачам пошти та періодичних друкованих видань, а також з метою економії витрат на утримання мережі перевезень, Укрпошта і далі продовжує оптимізацію логістичної мережі магістральних поштових перевезень.

Сьогодні ми зробили наступний крок до зменшення витрат та плануємо вже у ІІ півріччі зменшити пробіг магістральних автомобілів майже на 300 тис. км, що дозволить зекономити ще 3,5 млн. грн.

З 1 липня національний оператор поштового зв’язку доставляє пошту між деякими регіонами в середньому швидше на 1 добу. Цього вдалося досягти за рахунок змін в логістичній мережі підприємства та розширення можливостей деяких філіалів як транзитних центрів.

Переслати пріоритетні поштові відправлення, відправлення з сервісом «Кур’єрська доставка», а також відправлення «Прискорена пошта» відтепер буде можливо на добу раніше за наступними напрямами:

Житомир – Івано-Франківськ – Житомир;

Житомир – Тернопіль;

Вінниця – Івано-Франківськ;

Хмельницький – Івано-Франківськ;

Львів – Житомир – Київ;

Тернопіль – Житомир – Київ;

Вінниця – Київ;

Херсон – Миколаїв – Київ;

Вінниця – Рівне – Луцьк.

 Разом з тим, жителі м. Одеса теж відчують покращення в частині доставки їхніх пересилань. Так, вся пошта та преса відтепер до Південної Пальміри надходитиме на 1 год. раніше.

Таким чином, Укрпошта зробила наступний крок до зменшення витрат та планує вже у ІІ півріччі зменшити пробіг магістральних автомобілів майже на 300 тис. км, що дозволить зекономити ще 3,5 млн. грн.

 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]