Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
30.06.2015 10:51

Спектр послуг, які надає Укрпошта, налічує понад 50 видів

Колишній в.о директора ДП "Одеський морський торговельний порт"

Основна мета Укрпошти – підвищення якості обслуговування наших споживачів. Ми прагнемо відповідати сучасним вимогам та очікуванням наших клієнтів.

Основна мета Укрпошти – підвищення якості обслуговування наших споживачів.  Ми прагнемо відповідати сучасним вимогам та очікуванням наших клієнтів.

На сьогоднішній день спектр послуг, які надає Укрпошта, налічує понад 50 видів.

Крім того, національний оператор поштового зв’язку активно впроваджує нові послуги та сервіси.

Зокрема, з червня Укрпоштою розпочато впровадження нової послуги «Прискорена пошта».

Відтепер відправлення доставлятимуться адресату в цей же день, за умови, якщо вони прийняті для доставки в межах міста або надійшли з інших міст до 12 год.

Відправник може адресувати відправлення як на адресу одержувача, так і на адресу будь-якого відділення поштового зв’язку (по принципу складу). У вартість вже закладено доставку відправлень кур’єром до поштового відділення та вручення адресату.

 Крім того, прискорено доставку товарів e-commerce з Китаю. Е-пакети – посилки з товарами електронної комерції (до 2 кг), придбаними на китайських торгових майданчиках «AliExpress», «Taobao», «Tmall» та китайському підрозділі «eBay» надходитимуть до українських споживачів тепер за 7-10 днів з моменту замовлення.

Для більшої зручності споживачів кардинально змінено рівень надання послуги «Кур’єрська доставка», запроваджено приймання платежів з торговельною виручкою, послуги з видачі готівкових коштів власникам платіжних карток та їх поповнення через POS-термінали.

Клієнт – це той, заради кого працює Укрпошта. І це без перебільшення стосується кожного споживача послуг національного оператора поштового зв’язку. Адже без наших клієнтів діяльність підприємства втратить будь-який сенс.

Кожного споживача українські поштовики завжди раді бачити серед постійних клієнтів Укрпошти, і щодня багатотисячний колектив українських поштовиків працює для саме вас.

 

 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]