Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
26.06.2015 10:04

Колектив Укрпошти не залишає своїх працівників наодинці з бідою

Колишній в.о директора ДП "Одеський морський торговельний порт"

Останній рік для всього населення України став великим випробуванням.

Останній рік для всього населення України став великим випробуванням. Багато родин чекають на повернення своїх рідних із зони АТО. На жаль, є і такі сім’ї, що вже втратили надію на повернення своїх синів, батьків, братів.

Укрпошту теж не оминула ця біда. На сьогодні дуже багато наших працівників, а також їхніх родичів мобілізовано до АТО. Тільки за першу половину 2015 року наш колектив має 85 постраждалих, більша частина з яких поранені, але є і загиблі.

Найбільше постраждало працівників та їхніх родичів від бойових дій на Сході в Донецькій, Кіровоградській, Чернігівській, Житомирській філіях Укрпошти, а також в Дирекції оброблення і перевезення пошти.

Колектив Укрпошти не залишає своїх працівників наодинці з бідою, ми постійно вишукуємо різні варіанти надання їм допомоги.

 У Дирекції оброблення та перевезення пошти, наприклад, усім мобілізованим працівникам та працівникам, близькі родичі яких отримали тілесні ушкодження в зоні проведення АТО, підприємством надано матеріальну допомогу. В І півріччі 2015 р. ця сума склала майже 200 тис. грн.

Окрім матеріальної допомоги Укрпошти, значна допомога постраждалим йде від профспілки підприємства і безпосередньо від працівників.

Крім того, мобілізованих працівників нагороджено грамотами за значний особистий внесок в оборону рідної держави, мужність і патріотизм.

Хочу окремо подякувати всім директорам регіональних дирекцій за системну допомогу як працівникам, так і бійцям, що знаходяться на Сході України.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]