Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
11.06.2015 14:08

З метою зменшення антиукраїнського впливу на населення Донбасу

Колишній в.о директора ДП "Одеський морський торговельний порт"

З метою зменшення антиукраїнського впливу на населення Сходу України з боку російських засобів масової інформації, Укрпошта спільно з Генеральним штабом Збройних сил України 9 червня передали волонтерському фонду «Мир і Ко» другу партію періодичних друкова

З метою зменшення антиукраїнського впливу на населення Сходу України з боку російських засобів масової інформації, Укрпошта спільно з Генеральним штабом Збройних сил України 9 червня передали волонтерському фонду «Мир і Ко» другу партію періодичних друкованих видань для безкоштовного розповсюдження серед мешканців регіону.

Всього - 15 палетів, а  це майже 5 тонн загальнодержавних видань.

Газети та журнали, серед яких  «Голос України», «Урядовий кур’єр», «Україна молода» та багато інших друкованих видань, будуть доставлені Укрпоштою в зону проведення АТО та роздаватимуться серед військових та мирного населення.

Ми щиро вдячні всім редакціям українських засобів масової інформації, які швидко відгукнулися та погодили питання передачі Укрпоштою газет та журналів на Донбас.

Укрпошта постійно співпрацює з Генеральним штабом Збройних Сил України і разом ми робимо добру справу. Сподіваємось, що військові відчувають нашу підтримку.

Першу партію друкованих періодичних видань для населення та військових сходу країни Укрпошта передала волонтерському фонду «Мир і Ко» ще 24 квітня. Тоді також було підготовлено майже 5 тонн періодики.

Крім того, щороку по всій Україні Укрпошта здійснює розповсюдження періодичних видань за передплатою та вроздріб понад 700 млн. примірників видань (10 тис. найменувань). Доставляються друковані видання до кожного з майже 30 тис. населених пунктів завдяки розгалуженій мережі – 11,4 тис. поштових відділень, більше 9 тис. з яких розташовані в сільській місцевості.

 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]