Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
28.05.2015 11:15

Укрпошта представила план стратегічних ініціатив

Колишній в.о директора ДП "Одеський морський торговельний порт"

Останнім часом Укрпошті вдалося зробити значні кроки вперед – це і запровадження антикорупційних та антикризових заходів, оптимізація логістичних, технологічних, управлінських процесів, проведення конкурсних торгів в он-лайн режимі, розширення співпраці з

Останнім часом Укрпошті вдалося зробити значні кроки вперед – це і запровадження антикорупційних та антикризових заходів, оптимізація логістичних, технологічних, управлінських процесів, проведення конкурсних торгів в он-лайн режимі, розширення співпраці з поштовими службами іноземних країн, скорочення витрат на нарощування доходів держпідприємства.

Однак залишаються ще питання, які потребують якісного вирішення. Серед них - застарілий автотранспорт та недостача автоматизованих робочих місць, адже протягом кількох останніх років нова техніка практично не закуповувалася. В деяких сільських місцевостях є поштові відділення, в яких і досі немає комп’ютера та касового апарата.

З метою налагодити співпрацю у цьому напрямку з Міністерством інфраструктури, на засіданні Ради директорів в Укрпошті, яке відбулося 26 травня, був представлений План стратегічних ініціатив, у рамках якого започатковано роботу з енергозбереження та оновлення автопарку на підприємстві, відшуковуються можливості автоматизації 7 тисяч робочих місць у поштових відділеннях.

Також обговорювалися заходи щодо діяльності підприємства в умовах імплементації Директиви 97/67/ЄС про спільні правила розвитку внутрішнього ринку поштових послуг та вдосконалення їх якості.  У рамках підготовки підприємства до корпоратизації триває робота з упорядкування нерухомого майна. Крім того, на засіданні Ради директорів значну увагу було приділено проблемним питанням діяльності філіалів, проаналізовано причини та можливі шляхи їх вирішення. Розглянуто конкретні аспекти реалізації плану реформування Укрпошти.

Варто зазначити, що міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський, який брав участь в засіданні ради директорів, висловив підтримку ініціативам і проектам Укрпошти  та запевнив, що підтримка Міністерством інфраструктури державного поштового підприємства поглиблюватиметься на всіх рівнях.

 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]