Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
07.05.2015 11:30

Укрпошта впроваджує європейські стандарти обслуговування

Колишній в.о директора ДП "Одеський морський торговельний порт"

Для реалізації Плану імплементації Директиви 97/67/ЄС про спільні правила розвитку внутрішнього ринку поштових послуг та вдосконалення їх якості (який передбачає дотримання тарифних принципів та прозорості рахунків для надання універсальних поштових послуг

Для реалізації Плану імплементації Директиви 97/67/ЄС про спільні правила розвитку внутрішнього ринку поштових послуг та вдосконалення їх якості (який передбачає дотримання тарифних принципів та прозорості рахунків для надання універсальних поштових послуг, встановлення стандартів якості для надання послуг, запровадження системи постійного моніторингу та контролю за дотриманням цих стандартів) в Укрпошті спеціально створено Робочу групу якою розроблено Дорожню карту з наближення українського законодавства до права Європейського союзу у сфері поштового зв’язку.

З метою обговорення проекту Дорожньої карти 6 травня в Будинку зв’язку відбулася робоча зустріч з іноземними експертами в сфері поштового зв’язку.

Діяльність Робочої групи цілком спрямована на здійснення комплексу заходів щодо розроблення Дорожньої карти з наближення законодавства України до права ЄС у сфері поштового зв’язку й підготовки нової редакції Закону України «Про поштовий зв’язок».

Впровадження європейських стандартів обслуговування надасть додаткову можливість як для економічного, так і технологічного розвитку підприємства.

Цієї весни делегація від українського національного оператора поштового зв’язку Укрпошти представляла нашу країну перед багатотисячними іноземними колегами на сесії ВПС у Швейцарії.

Представники Укрпошти разом з іноземними колегами обговорювали плани щодо модернізації поштового сектору, формування стратегії щодо підвищення якості надання поштових послуг, питання розвитку і оплати письмової кореспонденції та поштових посилок, узгоджували нормативні положення.

Зважаючи на те, що Укрпошта достойно презентувала Україну на міжнародному рівні як член Всесвітнього поштового союзу, що наші фахівці за досить короткий проміжок часу зробили великий об’єм роботи, міжнародна спільнота готова надати Укрпошті експертів-практиків в сфері європейських поштових ринків, які допоможуть більш плідно працювати в даному напрямі.

Для нас дуже важливим є той досвід, який ми отримуємо від наших закордонних колег. Це дасть нашому підприємству змогу розширити свої можливості та вийти на новий щабель розвитку.

Протягом  наступних двох місяців з експертами буде обговорено ряд питань стосовно нашої співпраці. Також необхідно буде підписати Меморандум щодо спільної роботи у цьому напрямі.

 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]