Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
03.12.2014 13:03

Нові завдання "УДАРу"

Колишній в.о директора ДП "Одеський морський торговельний порт"

Партія "УДАР" провела ІІ депутатський форум, на якому були присутні члени партії, депутати місцевих рад та парламентарі.

Партія «УДАР» провела ІІ депутатський форум, на якому були присутні члени партії, депутати місцевих рад та парламентарі.

На форумі «УДАРівці» засвідчили, що наша партія - це потужна всеукраїнська політична сила, яка сьогодні має працювати з потроєною енергією задля змін в країні на усіх рівнях.

«УДАР» залишається єдиною монолітною силою, яка пройшла через криваві події Майдану і Революції гідності. Ми зараз очищуємо і розбудовуємо партію, ставимо перед собою нові завдання і визначаємо, як саме нам їх виконувати, куди і для чого ми рухаємося вперед. Одне з таких завдань – участь «УДАРу» в місцевих виборах.

Лідер партії Віталій Кличко сказав на ІІ депутатському форумі, що попереду місцеві вибори, і зауважив, що «УДАР» братиме в них участь самостійно.

Впевнений, що участь «УДАРу» у місцевих виборах допоможе ще більше згуртувати членів партії та наших прихильників, діючих депутатів місцевих рад.

На форумі «УДАРівці» виробили головний пріоритет найближчого часу: перемога на місцевих виборах, а також згуртованість та єдність у розбудові партії.

Реформи місцевого самоврядування, децентралізація влади -  це ті механізми, що дозволять значно покращити якість життя людей на місцях. У конкретних селах та містах України. І «УДАР» буде послідовно, на передовій запроваджувати ці зміни. 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]