Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
20.04.2015 13:05

Чи вдасться Кремлю роздмухати антиукраїнську істерію до 9 травня?

Журналіст, громадський діяч

Копіюючи досвід НКВД, Путін може спробувати комбінацію усіх заходів радянських спецслужб без прямих бойових дій на Донбасі. У ці дні він спробує створити найвищу точку протистояння в Україні, використовуючи увесь агентурно - диверсійний потенціал на терит

          У Путіна 2 проблеми: 9 травня  і уникнення економічних санкцій. Йому треба щось робити з парадом Перемоги, оскільки усі провідні світовілідери проігнорували запрошення Кремля. Тому він має провести цей парад з помпезними урочистостями і відразу після його проведення переключити увагу росіян на щось важливіше! Це може буде загострення ситуації в Україні. Але в такому випадку Захід може посилити санкції? Тому Путін намагається міняти тактику, а усі його дії нагадую диверсійно - терористичні дії НКВД у 1939-1954 роках. І вбивство Калашнікова і Бузини – це лише підтвердження зміни тактики Кремля.

Після завершення ІІ світової війни,  коли СРСР уже не міг відкрито воювати на заході України, Сталін змінив тактику і направив на Галичину Агентурно-бойові групи НКВД, які тероризували мирне населення під виглядом УПА, водночас дискредитуючи повстанський рух. Копіюючи досвід НКВД,  Путін може спробувати комбінацію усіх заходів радянських спецслужб без прямих бойових дій на Донбасі. У ці дні в ін спробує створити найвищу точку протистояння в Україні, використовуючи увесь агентурно - диверсійний потенціал на території України за виключенням Донбасу, де «вуха» Росії видно неозброєним оком.

Якщо проаналізувати дії Путін в Україні, то вимальовується ось такий план терористично-диверсійних заходів з арсеналу НКВД.

1.      Підготовка до агресії в Україні – інформаційна війна і впровадження агентів Кремля у владу  - вдалося частково.

2.      Пряме втручання і захоплення Криму  - вдалося

3.      Диверсії і відкрита війна на Донбасі – призупинено через санкції Заходу.

4.      Диверсії в інших містах України і розширення території не контрольованості Україною  – поки не вдається.

5.      Останні гучні вбивства в Україні і фейковий лист – погроза УПА, це спроба активувати проросійсько налаштованих активістів і дестабілізувати ситуацію в Києві – в роботі.

Чого чекати далі?

Ми скоро можемо стати свідками антиукраїнської істерії в російських медіа, а також терору мирного населення по усій території України з боку псевдо - Національної гвардії, «улюбленого» Кремлем ПС, чи того ж фейкового УПА. Окремі заяви - погрози в бік влади з боку маловідомих воєнізованих формувань - уже поступили! Тепер усе залежить від організованості і відповідальності влади.

На передодні 70-ліття від Дня Перемоги над фашизмом, Україна має перемогти новий, російський фашизм!

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]