Про автора

Ірина Кобець Адвокат, юрист LCF Law Group

Професійна діяльність. Адвокат, юрист LCF Law Group.

Практики. Спеціалізуюсь на судовій практиці, зокрема регулярно представляю інтереси клієнтів у спорах щодо банківського та фінансового права, договірного права, питань корпоративного управління та власності, трудового та податкового права. Крім цього, консультую з питань сімейного права та захищаю інтереси клієнтів у сімейних спорах.

Крім судової практики також беру активну участь у заходах Комітету з процесуального права Асоціації правників України, присвячених обговоренню проблемних питань судової практики та процесуального законодавства. Регулярно виступаю на заходах, присвячених обговоренню актуальних питань впровадження нового процесуального законодавства: господарського, цивільного та адміністративного.

Публікації. Є автором публікацій та колонок у фахових виданнях, а також регулярного аналітичного огляду правових позицій Верховного Суду, які стосуються договірних спорів та захисту права власності.

Лекції. У 2018 році виступила з лекцією для студентів Інституту міжнародних відносин Київського національного університету Т.Г. Шевченко щодо успішної побудови юридичної кар’єри.

Контакти
E-mail: [email protected]