Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
02.11.2014 00:07

Вибори не замінять територіальних громад. Європа - вовк в овечій шкурі

Директор ТОВ "Юридичні технології Києва"

До парламенту проходять шість партій, які разом будуть представляти у Верховній раді України 11,8 мільйонів громадян. А українців 46 мілійонів. Потрібні ще аргументи?

До парламенту проходять шість партій, які разом будуть представляти у Верховній раді України 11,8 мільйонів громадян. А українців 46 мілійонів. Потрібні ще аргументи?
При цьому, тотальна фальсифікація і зомбування населення через ЗМІ, перетворення їх на лохторат. Неможливість для громадян прийти на вибори і висловити недовіру системі - відсутність графи "не підтримую жодного".

І мабуть, чи не головне. У відсутність територіальних громад, громадянин не усвідомлює себе співласником держави Україна, співласником - разом з іншими громадянами - багатств українського народу, які прихопили "по случаю" олігархи.
І тому продати свій голос за кіло гречки - це нормально сприймається зомбованим електоратом.

А тепер чублячись між собою, олігархи влаштували війну, на якій знищують український народ.

Варто робити висновки. І чим скоріше.

Вибори - це інститут представницької демократії, тоді як територіальні громади забезпечують можливість прийняття рішень через форми безпосередньої демократії. І саме це саботується в нашій країні, чому й сприяє Європа - вовк в овечій шкурі. Саме вона надає добро нашим злодіям привладним в тому, щоби знищити територіальні громади через зміни до Конституції. Запам"ятайте - "децентралізація" - це солодкий яд.

Обговорення проблеми створення територіальних громад

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]