Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
26.05.2016 14:29

НААУ і найменування

Керуючий партнер Адвокатського об'єднання "ГОЛОВАНЬ І ПАРТНЕРИ"

Слід привітати Національну асоціацію адвокатів України зі славною перемогою. Окружний адміністративний суд Києва зобов'язав Міністерство юстиції України встановити заборону використання повних, скорочених та викладених англійською мовою власних назв ор

Слід привітати Національну асоціацію адвокатів України зі славною перемогою.

Окружний адміністративний суд Києва зобов'язав  Міністерство юстиції України встановити   заборону використання повних, скорочених та викладених англійською мовою власних назв органів адвокатського самоврядування визначених Законом України "Про адвокатуру та адвокатську діяльність", та похідних від них назв у назві іншої юридичної особи, її відокремлених підрозділів або громадських об'єднань без статусу юридичної особи.

В той же час, в Україні існує велика кількість, наприклад, товариств з обмеженою відповідальністю, що у своїх найменуваннях мають слова "адвокатське об'єднання", "адвокатська компанія".

Чомусь це питання керівництво Національної асоціації адвокатів України, судячи з усього, не надто турбує.

Чи не тому, що директори таких ТОВ є і серед діячів самоврядування?
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]