Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
07.12.2013 01:40

Житття після життя

Адвокат, юрист

Сьогодні переглянув фільм документальний (по каналу Інтер) про Н.М.Амосова (світової слави хірург).

Сьогодні переглянув фільм документальний (по каналу Інтер) про Н.М.Амосова (світової слави хірург). Людина яка творили хірургію, він 
"батько" хірургії у світовому маштабі. Все своє життя він надівся і шукав чогось, робив свою роботу чесно, заради щастя інших людей.
Минулого місяця переглянув ряд відео про С.Джобса. Він також закликав робити все найкраще, завжди прагнути досягнути найвищої мети,  вірити в свою роботу, ппідвати сумніву встановлені правила (говорив що всі привила є лише у наших головах). Завдяки цьому С.Джобс створив ці речі без яких ми тепер не можемо жити, а ще 5 років тому вони нам не були потрібні (бо їх не існувало).
І тепер задумуюсь, хто я, чого хочу, що роблю, як роблю, і тд.. ?????
Мабуть для всіх великих людей цього світу було важливо, щоб робити свою роботу (працю, тощо незалежно як назвати) доборе, так ніби ти це роби в останнє ....
Можливо якщо так будуть робити багато людей ,ми змінимо себе, суспільство, державу, світ. 
Але зараз не про це, я про себе, хочу зрозуміти що залишиться як мене не стане, для мене це дуже важливо. Важливо щоб хоч 1 людина у світі на мої могилі щиро сказала, він прожив не даремно, бо .... .
Теги: життя
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]