Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
01.12.2013 00:36

Призупинення фінансування

Адвокат, юрист

Відповідно до ст. 67 Конституції України, Кожен зобов'язаний сплачувати податки і збори в порядку і розмірах, встановлених законом.

Відповідно до ст. 67 Конституції України, Кожен зобов'язаний сплачувати податки і збори в порядку і розмірах, встановлених законом.

Пропоную на час проведення мітингів, зібрант громадян України з приводу Євромайдану, призупинити сплачувати податки і збори до державного та місцевих бюждетів. Адже сплачуючи податки і збори ми (громадяни і бізнес України) фінансуємо бандитську владу та цих виродків, що бють дітей, жінок, студентів та всіх інших, при цьому грубо порушуючи всі закони України.
В той самий час гарант Конституції, вимиває руки і шукає крайнього.
Всі приватні підпримці, підприємства зможуть самостійно призупинити сплачувати податку. Громадян (працівників) за яких платять податки роботодавці з їх зарплат, закликає звернутись до своїх роботодавців, щоб ці тимчасово призупинити платити подакти із їх зарплат.
Після зміни бандитської влади, призупинення податки будуть оплачені, але вже в користь чесної влади, яка виористає ці кошти для блага українського народу.
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]