Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
07.03.2014 16:49

Жодний провокатор не повинен ступити на українську землю

Народний депутат України VII, VIII скликань

Майже тиждень українці відчувають стрес і напругу, які нам забезпечив наш «добрий сусід». Ще ніколи його «гіперопіка», яку він і раніше нав’язував через свої імперські амбіції, не була настільки цинічною і нахабною.

Майже тиждень українці відчувають стрес і напругу, які нам забезпечив наш «добрий сусід». Ще ніколи його «гіперопіка», яку він і раніше нав’язував через свої імперські   амбіції, не була настільки цинічною і нахабною. Сьогодні ми всі маємо змогу пересвідчитися у істинних мотивах «дружби» пана Путіна із Україною. Сьогодні ця людина погрожує кожному з нас війною.  

Так, українські сили нерівні відносно військових потужностей Росії, але ми гідно протистоїмо агресору, що втратив останні людські гідності й, напевно, розум.

На сьогодні наше головне завдання - унеможливити перетин кордонів російськими провокаторами. Це вимушена міра, яка допоможе утримати Схід України від розброду і хитання у такий важливий момент, коли нам конче необхідні єднання і взаєморозуміння. Заборона в їзду потенційним учасникам антиукраїнських мітингів сприятиме стабілізації у нашій країні. Так само сприятиме стабілізації й інша вимушена міра – припинення трансляцій російських телеканалів, що розгорнули жорстку антиукраїнську інформаційну кампанію.

Сьогодні ми демонструємо Росії і всій світовій спільноті свою шляхетну витримку і залізні нерви, але необхідно вжити додаткових заходів для припинення збройної ескалації на Кримському півострові.  

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]