Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
04.03.2014 14:12

Вирішальні дні

Народний депутат України VII, VIII скликань

Ті, хто тривалий час перебував на Майдані, помітили, що майже кожного дня політики, священики, громадські діячі, представники самооборони виголошували зі сцени «Завтра в нас вирішальний день!».

Ті, хто тривалий час перебував на Майдані, помітили, що майже кожного дня політики, священики, громадські діячі, представники самооборони виголошували зі сцени «Завтра в нас вирішальний день!».

 Так, під час революцій, коли стискається час, кожний день є вирішальним. І наша революція не скінчилася: тепер ми маємо відстояти наші досягнення, здобуті життям і кров’ю героїв Майдану. Один з революційних класиків стверджував: «Усяка революція лише тоді чого-небудь варта, коли вона вміє захищатися».

 Сьогодні ми маємо захищати не просто нову демократичну владу, а й всю Україну. Захищати від колись братнього народу. Врешті-решт, Росія завжди вела проти нашої країни війну – спочатку інформаційну, а ось тепер розпочала військову фазу.

 В умовах реальної загрози територіальній цілісності України знову кожний день стає вирішальним. Стратегія Росії вже є зрозумілою: за допомогою бандитських угруповань і військовиків насадити не лише в Криму а й в східних регіонах маріонеткові уряди, розпалити громадянську війну, а потім відірвати від України Крим та декілька областей.

 Подальше існування України можливе лише за умов консолідації її Сходу і Заходу, Півдня і Півночі. Власне, всі розуміють і пам’ятають з нашої історії яку небезпеку дляукраїнської державинесе розбрат. І тому в ці вирішальні дні мирні українці демонструють готовність стати на захист нашої Вітчизни, тому всі небайдужі українці закликають до єдності і згуртованості. А я хочу побажати всім нам витримки і мужності, адже наш ворог очікує від нас паніки і некерованих дій.  

 Тримаймося! Завтра вирішальний день!

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]