Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
19.12.2013 17:36

Справжню загрозу українській економіці несе не Угода про асоціацію з Є

Народний депутат України VII, VIII скликань

Прем’єр-міністр не раз заявляв, що у разі підписання Угоди про асоціацію з ЄС на поточних умовах, Україну чекає крах економіки і дефолт.

Прем’єр-міністр  не раз заявляв, що у разі підписання У годи про асоціацію з ЄС на поточних умовах, Україну чекає крах економіки і дефолт.

Однак те, що економічна ситуація в державі і так знаходиться на межі краху – ні для кого не секрет.

Тому пов'язувати  всі економічні негаразди нашої країни з можливістю підписання Угоди про а соціацію – це вкрай нерозумне рішення.

Уряд повинен нарешті визнати свої промахи та непрофесійність, а не перекладати ситуацію «з хворої голови на здорову».

Адже саме через нездатність нинішньої влади приймати ефективні рішення та втілювати справжні реформи вже шість кварталів поспіль в державі падає показник ВВП, скорочуються темпи  промисловості,  зменшуються золотовалютні резерви.

Зростає лише податковий та адміністративний тиск на бізнес, внаслідок чого іноземні компанії масово згортають свою діяльність  в Україні.

Зважаючи на все це, висновок приходить сам собою: справжню загрозу українській економіці несе не Угода про асоціацію з ЄС, а сам уряд.

Тому влада, яка , довівши державу до критичної межі, прикривається абсурдними виправданнями, повинна негайно піти у відставку! 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]