Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
11.12.2013 13:13

Приїжджайте на Майдан відстояти наше європейське майбутнє!

Народний депутат України VII, VIII скликань

Сьогодні настрій як ніколи піднесений. Так, ми пережили важку ніч, нас атакували багато тисяч беркутівців і солдат внутрішніх військ. Але ніхто не відчував страху і не боявся.

Сьогодні настрій як ніколи піднесений. Так, ми пережили важку ніч, нас атакували багато тисяч беркутівців і солдат внутрішніх військ. Але ніхто не відчував страху і не боявся. Жоден з нас не зійшов з свого місця і стояв проти озвірілих беркутівців, стояв за майбутнє своєї країни, за кращу долю для своїх дітей, за гідне життя для своїх батьків. Саме вночі під час цієї масованої атаки стало зрозуміло що ми переможемо. Тому що – і це не пафос! – ми єдині, ми разом і ми не відступимо від своїх вимог.

 

В Київ з усієї України зігнали 20 тисяч солдат внутрішніх військ і спец призначенців. Це говорить про те, що Янукович і його оточення, на відміну від нас, смертельно перелякані.

 Влада відключає Інтернет, телебачення, мобільний зв'язок, не пускає людей на майдан, погрожує але не може зупинити надію на краще, гідне життя!

Щойно  Віталій Кличко, який всю ніч захищав Майдан, заявив що компромісів з головорізами і диктаторами бути не може і що сьогодні питання номер один – відставка всієї, гнилої, існуючої влади.

 

Це стратегічна мета, а тактична  проста – приїжджайте на Майдан! Саме тут сьогодні відбуваються події історичного значення. Саме, сьогодні, саме в ці дні від кожного з нас залежить майбутнє нашої країни. Хтось з політиків сказав, що на майдані відбувається протистояння Євразії і Європи, а я скажу так тут протистояння між минулим і майбутнім. Але, найголовніше, що ми всі тут відчуваємо і що дійсно вражає – це не переламний дух Українського народу, його рішучість і настрой на перемогу. Приїжджайте на Майдан підтримати своїх братів і сестер Українців, зробити свій внесок в відстоювання Держави, зарядитися цим незрівнянним духом і відстояти наше європейське майбутнє!

Слава Україні, Слава Українцям, Слава Героям! 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]