Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
21.08.2010 11:39

Експертне опитування дітей для лохів-політиків

Політичний консультант

Про групи впливу у Партії регіонів обіцяють розповісти за 25000 гривень

Чому курка така синя і така дорога?
- Гроші потрібні!".
Анекдот


Мій знайомий, який є помічником одного з депутатів, переслав лист який надіслала їм одна із громадських організацій. Лист коротенький, тому, пропустивши речення привітання, процитую його повністю:

"У липні 2010 року експертами "Українського клубу" було
проаналізовано групи впливу у Партії регіонів. Готові надати інформацію за підсумками обговорення. Просимо зробити внесок на розвиток "Українського клубу в обсязі 25000 грн".

Далі йдуть банківські реквізити "клубу", а в графі "призначення платежу" пропонувалося вказати "безповоротна фінансова допомога".

Підписано цей лаконічний лист Головою Секретаріату "Українського клубу" Олексієм Усачовим.

Замість привітання, яке я опустив, можна було б написати: "Добрий день, шановний Лох такий-то...!".

Якого біса комусь за ТАКУ суму потрібне "експертне опитування" сумнівного клубу? Якщо зайти на сайт цієї організації, то можна побачити що в ролі експертів тут "ходять" аж чотири чоловіки, точніше хлопці або, ще точніше, хлоп'ята.

Складається враження, що цим хлопчикам не вистачало, всього-на-всього, 25 штук аби відзначити День народження іншого хлопчика. На сайті у графі "однодумці" вказано, що одному з "експертів", Дмитрові Чистяку, 22 серпня пішов 24-рік. Він найстарший з експертів. Іншим двом, Тарасу Духовному та Андрію Кузьмінському, по 20 років. А Владу Константинову взагалі 18-ть. Два із них, Константинов та Кузьмінський, вказали, що є студентами.

Хлопці, здається взагалі не відчувають реалій української політики. Навіть останній депутат, який займається лише розведенням бджіл а в зал приходить лише щоб зіграти роль кнопкодава, та й той без підказки знає хто впливає у ПР. А ті, хто крутиться поблизу політиків можуть розповісти, що у Партії Регінів є неформальний поділ на групи. Тобто "група Колесникова", "Група Макеєнка" і т.д.. У них навіть телефонний довідник фракції за таким принципом був складений. Але цей поділ умовний. Це щось схоже на поділ в університеті студентів на групи із старостами на чолі.

З іншого боку, на який чорт комусь потрібне опитування зроблене "зеленими" експертами, коли "Кореспондент" фахово і компетентно назвав сотню впливових українців? Там чітко сказано, що третина із цього рейтингу регіонали. За 25000 можна передплатити журнал "Кореспондент" і читати його аж 62 роки!!! 

Який ідіот заплатить таку суму за дитяче експертне белькотіння? Я, можливо, нашкріб би таку суму, аби заплати за те щоб подивитись на такого ідіота-політика....
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]