Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
18.10.2017 22:04

Саакашвілі охороняють улюбленці російської пропаганди

Політичний консультант

Саме до організації РПС належать Антон Бондаренко на прізвисько «Меч» та Юрій Заболотний на прізвисько «Кий» Саме їх СБУ впіймала на спробі придбати два автомати АК-47 та три гранатомети. Обидва працюють в охороні Давида Сакварелідзе.

Дуже давно не бачив в телеефірі NewsOne TV екс-нардепа Юрія Кармазіна. Ось з’явився, саме тепер і коментував акції Саакашвілі-Савченко-Лещенко-Деревянка та інших.

Востаннє Юрій Кармазів «засвітився» під час захоплення готелю «Козацький» 20 лютого 2016 року. Тоді екс-нардеп був найбільш впізнаваною фігурою під час прес-конференції.

Пам’ятаю, що Юрій Кармазін балотувався по одному з округів Київщини та відтягував голоси від кандидата погодженого опозиційними силами.

Відповідальність за захоплення «Козацького» взяли на себе вигнанці з «Правого сектору», які назвалися ВО «Революційні праві сили». Їхня мета була так званий «третій Майдан». Тоді ця теза активно нав’язувалася російськими медіа. Українські журналісти писали, що РПС ніби-то фінансувалася екс-нардепами з Партії регіонів та свої дії координував з центром «Представительство Росссотрудничества в Украине».

РПС знову помітили лише 10 вересня 2017 року під час прориву державного кордону Mikheil Saakashvili. Вони перебували неподалік пропускного пункту «Шегині», у так званому резерві. Очевидно саме їх і бачив Георгий Шеварнадзе (George Shevarnadze), коли в ефірі одного з телеканалів говорив про організовану групу людей озброєну битами.

Саме до цієї організації РПС належать Антон Бондаренко на прізвисько «Меч» та Юрій Заболотний на прізвисько «Кий».

Саме їх СБУ впіймала на спробі придбати два автомати АК-47 та три гранатомети. Обидва працюють в охороні Давида Сакварелідзе.

Юрій Заболотний засуджений на 5-ть років за розбій з відтермінуванням вироку (захопили та пограбували одне із приміщень де стояли гральні автомати). Щодо Антона Бондаренко, то саме він під час прес-конференції у готелі «Козацькому» у 2016-му році сидів поруч з Юрієм Кармазіним та озвучував вимоги «штабу» «Революційних сил на Майдані»…

От така компашка охороняє Міхо Саакашвілі.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]