Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.

Петро Порошенко мав би не гримати на менеджмент, а виписати премію за економію рекламного бюджету. Скандал забезпечив Roshen майже тижневу присутність в інформаційному просторі. Навіть ті, хто не купував цукерки пішов у крамницю аби перевірити чи відрізняє

Roshen заговорив, на етикатках, російською. Цю тему обговорювали провідні друковані видання, а інтернет-спільнота, яка сприймає світ через монітор, взагалі стала на вуха. 

Про рошенівські цукерки говорили скрізь. Навіть письменники закидали своїм гнівом сторінку Roshen у Facebook. Мовляв їсти не будемо, бо зрусифіковано. 

Це нагадує голодування у зачиненому будинку із холодильником. На публіку я відмовляюся від їжі, але коли дуже хочу, то все одно ніхто не бачить. Та й дітям не заборониш їсти шоколад, який їм більше до вподоби. 

Неодноразово анти R oshenківці грозилися не їсти солодощів, але, схоже, продажі не падали. Я не знаю статистики, але інформації про збитки компанії чомусь не було.  

Судячи з інтернет-гніву вулиці, принаймні Києва, мав заполонити антиRoshenівський рух. Але жодного протесту не те, що на вулиці, а біля Roshenівських прохідних не було помічено. 

Обурення померло там, де і народилося, в тому таки ж інтернеті. Загасив його власник Порошенко, який пообіцяв повернути цукеркам україномовні обгортки. Цю заяву він зробив на своїй сторінці у тому ж Фейсбуці. Інтернет-спільнота одразу розтрубила про перемогу, яку вона здобула, не відриваючи свого заду від офісного крісла. 

Петро Порошенко мав би не гримати на менеджмент, а виписати премію за економію рекламного бюджету. Скандал забезпечив Roshen майже тижневу присутність в інформаційному просторі. Навіть ті, хто не купував цукерки пішов у крамницю аби перевірити чи відрізняється на смак російський Roshen від українського. Правда, купували не для себе, а для дітей. 

P.S. Років 8 тому німецька торгова мережа СundA, оголосила про початок сезону зимових розпродажів. Зробила це за 2-3 тижні до визначеного законодавством часу. Це викликало шквал критики у пресі і CundA оштрафували. Але кількість безкоштовних матеріалів про розпродажі у CundA потягнули на мільярди, а реальний штарф вимірювався мільйонами.
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]