Про автора

Євгеній Дихне Експрезидент авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України"
https://www.facebook.com/eugenedihne/?fref=ts

Професійна діяльність. Експрезидент авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України". Голова Авіаційного комітету при Торгово-промисловій палаті України. Член Громадської ради при Державній Авіаційній службі України від авіаційного комітету ТППУ.

З 18 вересня 2019 року - президент авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України".

З вересня 2014 року до 2017 - очолював Державне Підприємство "Міжнародний аеропорт «Бориспіль" (ДП МА "Бориспіль").

У 2013-2014 роках працював директором з організації пасажирських перевезень Державної адміністрації залізничного транспорту України ("Укрзалізниця"), де брав активну участь у реформі "Укрзалізниці", займався стратегією підприємства та управлінням пасажирського господарства.

З листопада 2008 по березень 2009 року - працював заступником директора Державного підприємства "Розрахунковий центр Міністерства транспорту та зв’язку України".

У 2007-2008 роках, працюючи у ДАП "Львівські авіалінії" на посаді заступника генерального директора, а згодом генерального директора домігся суттєвого скорочення заборгованості держпідприємства, зберіг льотний склад та запровадив нові авіарейси.

До 2007 року працював у декількох компаніях у приватному бізнесі.

Освіта. Першу освіту за фахом "Вагонобудування та вагонне господарство" отримав у інституті інженерів залізничного транспорту (м. Дніпропетровськ) у 1988 році.

Другу освіту за фахом "Організація перевезень і управління на повітряному транспорті" отримав у Національному авіаційному університеті (м. Київ) та захистив диплом за темою "Оптимізація пропускної спроможності аеропорту".

Контакти
E-mail: [email protected]