Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
19.11.2019 14:31

Підсумки 46-го медіатижня: Земельний мораторій та візит Гончарука на Львівщину

Соціолог, засновниця та директорка дослідницької компанії Gradus Research

Звернення Президента щодо ринку землі, звільнення Геруса та візит Гончарука на Львівщину.

Медіаохоплення В.Зеленського зросло на 4% на ТБ та на 7% в інтернеті. Цього тижня Президент оприлюднив відеозвернення щодо ринку землі, зустрівся з послами країн «Великої сімки», а також звільнив А.Геруса з посади свого представника у Кабміні.

46mediaweek

  • Охоплення О.Гончарука зросло на 17% на ТБ, проте знизилося на 8% в інтернеті. Цього тижня Прем’єр-міністр закликав нардепів прийняти закон про ринок землі, розбирався зі зривом опалювального сезону на Львівщині, а також доручив провести перевірку щодо вибухів у Балаклії.

  • Медіаохоплення Ю.Тимошенко зросло на 650% на ТБ та на 220% в інтернеті у зв’язку з висвітленням її заяв, спрямованих проти відкриття ринку землі в Україні. 

  • Показники охоплення А.Геруса знизилися на 11% на ТБ та на 37% в інтернеті. ЗМІ повідомляли про звільнення А.Геруса з посади представника президента у Кабміні, а також висвітлювали подробиці провадження про напад О.Ляшка.

  • Водночас охоплення О.Ляшка знизилося на 15% на ТБ та 56% в інтернеті. ЗМІ висвітлювали обурення О.Ляшка щодо відкриття ринку землі, а також повідомляли про його виклик до прокуратури для вручення підозри у нападі на А.Геруса. 

  • ТБ-охоплення Р.Ахметова знизилося на 10%. Р.Ахметова продовжували згадувати у зв’язку з його благодійною діяльністю. 

  • Охоплення П.Порошенка зросло на 148% на ТБ, проте знизилося на 22% в інтернеті. Цього тижня екс-президента згадували в контексті його кримінальних проваджень, припинення повноважень нардепа І.Луценко та коментарів щодо прийняття Держбюджету-2020.

  • Показники охоплення С.Вакарчука зросли на 1000% на ТБ та на 149% в інтернеті у зв’язку з висвітленням його заяв щодо позиції «Голосу» стосовно відкриття ринку землі та повернення окупованих територій.

  • Медіаохоплення Т.Милованова на ТБ зросло на 698%. Цього тижня Міністр економіки закликав нардепів прийняти закон про відкриття ринку землі.

  • ТБ-охоплення О.Маркарової підвищилося на 513%. Медіа висвітлювали заяви Міністра фінансів щодо продовження співпраці з МВФ та особливостей кошторису Держбюджету-2020.

  • Охоплення І.Коломойського в інтернеті зросло на 5% у зв’язку з його судовою перемогою над «Приватбанком» у справі на 7,5 млрд грн, а також його заявами щодо відновлення дружби з Росією.

  • Інтернет-охоплення Д.Разумкова підвищилося на 140%. Спікера згадували у контексті його посадової діяльності, а також заяв щодо проведення референдуму про відкриття ринку землі не раніше 2024 року.

  • Охоплення В.Пристайка в інтернеті знизилося на 43%. Матеріали про В.Пристайка стосувалися його заяв щодо можливості двосторонньої зустрічі Путіна-Зеленського та виходу України з Мінських домовленостей.

Відправити:
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи