Про автора

Євген Білик Координатор проєкту розвитку системи ProZorro.Продажі від Transparency International Україна

Професійна діяльність. Координатор проєкту розвитку системи ProZorro.Продажі від Transparency International Україна.

Поєдную дві посади у Transparency International Україна: координатор проєкту розвитку системи ProZorro.Продажі та аналітик проєкту моніторингу системи ProZorro. До появи в TI Україна, пройшов стажування в Академії електронного управління Естонії, де виконував аналітичну роботу для проєктів з Україною. Брав участь у розробці бачення розвитку України за напрямком інновації та людський капітал на платформі Нова Країна. Був координатором проєкту розвитку електронних петицій від Центру розвитку інновацій Києво-Могилянської академії.

Освіта. Здобув ступінь бакалавра з соціології в Києво-Могилянській академії та два магістерські ступені: європейських студій з суспільства, науки і технологій (Маастрихт/Осло) і технологій та сервісів електронного управління (Таллінн).

Під час навчання в кожному з університетів займав активну соціальну позицію та долучався до різноманітних ініціатив. Отримав низку нагород, серед яких перше місце в конкурсі імені Ігоря Ткаченка під час навчання у Могилянці та спеціальна нагорода конкурсу IT-дипломів у Таллінні. Стипендіат Open Society Foundations.

Хобі. Нові технології, іноземні мови та подорожі, біг на свіжому повітрі.

Контакти
E-mail: [email protected]