Про автора

Дмитро Пічугін Юрист Goldblum and Partners

Професійна діяльність. С 01.01.2009 – Старший Партнер Goldblum and Partners по Німеччині, Австрії, Швейцарії та Ліхтенштейну.

У сферу компетенції входять: практика корпоративного права, злиття та поглинення (M&A), податкового права та фінансовий консалтинг.

У рамках практики корпоративного права: відповіді на створення капітальних товариств, реорганізація підприємств, консультування з питань реструктуризації бізнесу, вихід на нові ринки та координація роботи юристів компанії при роботі з клієнтами.

В рамках практики M&A: відповідний Due Diligence компаній, оцінка матеріальних і нематеріальних активів, ліквідація/дроблення/укрупнення/покупка/продаж імущественных прав юридичних осіб.

До приходу в Goldblum and Partners працював директор представництва «Інформаційне Бюро Дойче Мессен ГмбХ» в Києві, виступав представником в СНГ організаторів виставок Німеччини - Reed Exhibitions Deutschland, DLG, Bremen Messe, займав пост директора представництва «Інформаційне Бюро Дойче Мессен ГмбХ» в Москві (РФ), а також працював директором головного офісу IBDM Deutsche Messen GmbH в Гамбурге (Німеччина).

Експертні теми: корпоративне право; інвестиції до Європи; спори з державними органами; порядок адміністративного судочинства.

Освіта. Здобув вищу освіту за спеціальністю «Фінанси і кредит» (Київ), «Фінанси організацій» (Дюссельдорф).

Контакти
E-mail: [email protected]