Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
09.12.2016 13:45

Бездіяльність це злочин!!

Заступник голови Всеукраїнської аграрної ради. Експерт із питань аграрної політики

  Міністерство економічного розвитку і торгівлі прогнозує, що в разі повного скасування спецрежиму ПДВ надходження в бюджет зростуть на 10,6 млрд грн. При цьому, ВВП країни знизиться на 1%, а це 20 мільярдів гривень. Щось не сходиться правда? В бюджет план

  Міністерство економічного розвитку і торгівлі прогнозує, що в разі повного скасування спецрежиму ПДВ надходження в бюджет зростуть на 10,6 млрд грн. При цьому, ВВП країни знизиться на 1%, а це 20 мільярдів гривень. Щось не сходиться правда? В бюджет плануємо зібрати 10 мільярдів, а втрачаємо 20 мільярдів. Те ж саме міністерство зазначає, що виробництво в сільському господарстві у 2017 році впаде на 6,2%, в тому числі на 3,4% в рослинництві та на 12,6% в тваринництві. За підрахунками аграрних експертів в разі скасування спецрежиму ПДВ виробництво в сільському господарстві впаде більш як на 10 %. Таке падіння автоматично призведе до скорочення обсягів експорту сільськогосподарської продукції в розмірі близько 2,5 млрд доларів. Зменшення обсягів надходження валюти в економіку України спровокує девальвацію гривні та зростання цін.
  Тим часом Парламент й надалі займайтесь політикою, трате цілий день на скасування недоторканності, замісь прийняття важливих для аграрної галузі законопроектів, що мали б стимулювати економіку країни. Бездіяльність це злочин.Народні депутати - не будьте злочинцями! Не грабуйте власний народ.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]