Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
10.12.2014 17:56

План правительства: гарантированная нищета на 2 года

Лідер народного руху та політичної партії "5.10"

Авторский перевод вступительного слова Премьер-министра на заседании правительства 9.12.2014.

Авторский перевод вступительного слова Премьер-министра на заседании правительства 9.12.2014.


surdoperevod.jpg


«Наш основний курс – це європейський курс».

Перевод: Люди, успокойтесь, идём в Европу.

«Наша остаточна мета – членство України в Євросоюзі».

Для тех, кто в танке, повторяю в дуло… Мы идём в Европу.

«…до 5% ВВП повинно направлятись на національну безпеку, оборону та правоохоронну діяльність».

До сих пор тратили порядка 2-3%, но вы об этом не думайте. И не думайте о том, откуда брать эти дополнительные средства в падающей экономике. Да мы и сами, честно говоря, не уверены, что соберём 5%...

«Проект "Європейський вал", а саме: будівництво і облаштування державного кордону між Україною і Російською Федерацією».

Будем строить стену и тратить на неё деньги. Займём.

«Ми завершуємо скорочення кількості контролюючих органів із 56-ти 28 контролюючих органів залишається на першому етапі».

Мы знаем, люди, что вам нравятся цифры. Вот вам навскидку. Вы же не спрашиваете пока, как количество скажется на качестве контроля. Вообще-то любой контролирующий самостоятельный орган можно превратить в отдел.

«На наступному етапі ми вносимо зміни до законодавства про ліцензування, вносимо окремий пакет законодавства про дерегуляцію, які максимально ліквідують всі надумані функції українських чиновників».

По результатам наших соцопросов, слово «дерегуляция» действует на население магически уже много лет подряд. Никогда не выходит из политической моды.

«В поточному році ми скоротили державний апарат на 28 тис. чиновників. Ми будемо йти далі  по шляху скорочення державного сектору».

Учитывая, что в госаппарате работало 350 тысяч чиновников… Но опять же, народ любит цифры.

«…перехід виключно на електронне врядування, який передбачає ID для всіх в Україні, електронний підпис і електронний документообіг».

Вот вам ещё одна модная темка. Отвлекитесь перед тем, как мы перейдём к экономическому блоку.

«В першу чергу – створення Національного антикорупційного бюро і запуск роботи Національного антикорупційного бюро. Друге – це створення і ефективна діяльність Національної комісії з питань запобігання корупції, Національної агенції з питань запобігання корупції, яка є превентивним органом по боротьбі з корупцією».

Дорогие граждане, если вы в социологических опросах ещё будете говорить, что вам нужна борьба с коррупцией, то мы будем создавать всё новые и новые бюро, комиссии, комитеты, до тех пор, пока вы всем составом населения страны в них не войдёте.

«…скорочення на 10% витрат державного сектору. Це завдання, яке ми ставимо протягом наступних двох років».

Мы постараемся тратить на 10% меньше ваших денег на государственные убыточные предприятия. В течении двух лет.

«До парламенту вносяться зміни до Податкового кодексу, ми скорочуємо кількість податків з 22 до 9-ти. Я зразу об’єктивно кажу, що це не означає, що всі ці податки ліквідується, частина податків зливається, частина ліквідується, частина податків видозмінюється».

Это не значит, что вы будете платить меньше денег. Просто 22 налога станут 9-ю.

«Уряд пропонуватиме парламенту прийняти Закон "Про податковий компроміс". Що це означає? Це запровадження нульової податкової декларації. Всі повинні сказати, що в кого є, задекларувати і показати: "Це наш старт". Після цього старту тоді Уряд вважає за необхідне запровадити ЗАГАЛЬНУ СИСТЕМУ ДЕКЛАРУВАННЯ ДОХОДІВ ».

Мы заставим вас письменно признаться в том, насколько вы бедны. Декларации будут писать все. И мы сможем следить за вашими денежными операциями. Забрать у богатых не удаётся. Другое дело бедные люди.

Где-то в марте месяце вы, дорогие сограждане, пойдёте в налоговые (если мы не придумаем другого, более гуманного способа заглянуть в ваши кошельки) и сами напишите чистосердечное признание.

Рекомендация от себя — указывайте, что в 90-е вы купили ОВГЗ, потом выгодно их продали и стали миллионерами. Признайтесь государству, что вас есть миллион долларов и однокомнатная квартира в «хрущёвке». И тогда вы сможете тратить сколько угодно. Вот такой компромисс между совестью и желанием зарабатывать.

Люди, вы будете заниматься не зарабатыванием денег, а тем, что будете оправдываться перед государством, как вам удаётся выживать.

«Уряд ставить для себе завдання розпочати ПЕРЕГОВОРИ ПРО ЗОНИ ВІЛЬНОЇ ТОРГІВЛІ з такими країнами, як Канада, Туреччина, Ізраїль, країни Перської затоки, Західна Африка і інші країни».

О том, чем мы будем торговать с другими странами, мы пока молчим. Производство сворачивается, деловая активность сокращается… Но зато как хорошо и правильно звучит!

«…потрібно підтримувати українську культуру, в тому числі і меценатами. А то я часто-густо дивлюся, що наші меценати по закордонах їздять – так тут є чим займатися, є кого підтримувати в Україні (підтримувати українське кіно, українське телебачення, українську книгу, українську газету) і Україна буде цьому аплодувати, і світ буде цьому аплодувати».

У кого есть деньги, граждане, вкладывайте в культуру!

«Відродження національно-патріотичного виховання – це завдання не тільки Міністерства молоді і спорту, але і Міністерства освіти, ВВЕДЕННЯ ОКРЕМОГО КУРСУ – НАЦІОНАЛЬНОГО ПАТРІОТИЧНОГО ВИХОВАННЯ в школах, дошкільних закладах і серед молоді в цілому».

Массы, вы же хотели патриотизма, национального самосознания, «єдності»? Вот вам сладкая конфетка после горькой пилюли об обязательном налоговом декларировании. Заодно и трудоустроим ребят из зоны АТО.

«І тому ми пропонуємо нашим міжнародним партнерам скликати міжнародну донорську конференцію: це країни Великої сімки, це МВФ, Світовий банк, IBRD, Європейський інвестиційний банк, інші міжнародні фінансові інституції, США як наш ключовий партнер. Разом прийняти план відновлення і спільними зусиллями зробити український успіх».

При такой фискальной службе экономика не заработает, потому что выгоднее и удобнее вести бизнес в Украине не станет. А значит, единственный вариант для Украины продержаться на плаву — брать в долг ещё и ещё. Сами мы, уважаемые международные коллеги, ничего не можем и обязываем вас, наших финансовых доноров, сделать нам успех.

У меня вопрос к правительству, а на фиг мы им нужны?..


Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]