Про автора

Анастасія Возович Експертка українського аналітичного центру "ADASTRA", редактор міжнародного аналітичного центру "Security Distillery"

Професійна діяльність. Експертка українського аналітичного центру "ADASTRA" та редактор міжнародного аналітичного центру "Security Distillery".

Сфера наукових інтересів включає, але не обмежується, дослідженням міжнародної та національної безпеки, розвідувальних співтовариств, збройних конфліктів (переважно у Центральній та Східній Європі) та стратегічної культури.

У 2021 році була науковим співробітником Гаазького аналітичного центру (HCSS).

Також проходила стажування у некомерційній організації VoxCheck і працювала науковим співробітником в українському приватному фонді Ялтинська Європейська Стратегія (YES).  

Освіта. У 2021 році здобула ступінь бакалавра (міжнародні відносини) у Київському національному університеті ім. Т.Шевченка, та продовжую навчання на магістратурі закордоном (International Master in Security, Intelligence and Strategic Studies) у трьох університетах  Університет Глазго, Дублінський міський університет та Карловий університет у Празі.

Контакти
E-mail: [email protected]