Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
10.11.2016 21:47

БМ Банк і досі працює в Україні

Незалежний фінансовий радник

А банк цей швидко оговтався та почав видавати кредити та залучати у «бандерівців» та «фашистів» депозити. Як ви думаєте кому і на що йде прибуток?

От все таки ми дивна держава, ми просимо інші держави застосувати та посилити санкції до країни агресора Росії, при цьому самі до деяких санкційних організацій їх послаблюємо чи в загалі не продовжуємо, але ми при цьому дуже «гучно» вимагаємо від інших посилення.

Як приклад БМ Банк (російській Банк Москви) проти якого в вересні 2015 року РНБО, вдумайтесь, рік як іде війна, а ми тільки водимо санкції. Та це ненадовго - через рік, а саме 30 вересня 2016 вони просто не продовжуються.

І хто ми після цього?

Чи вправі ми чогось вимагати від інших, коли самі нічого не робимо, щоб витиснути країну-агресора зі своїх терен?

А банк цей швидко оговтався та почав видавати кредити та залучати у «бандерівців» та «фашистів» депозити. Як ви думаєте кому і на що йде прибуток?

До речі, в рекламних буклетах вони себе позиціонують, як «банк мого міста», а не «Банк Москви». Отак зелені чоловічки маскуються в центрі столиці на проспекті Шевченка 37/122.

А ми все продовжуємо хмурити брови та благати посилити санкції проти агресора Росії. 


IMG_20161108_101129.jpg
IMG_20161108_101216.jpg

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]