Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
03.11.2016 13:50

Наступні будемо МИ

Незалежний фінансовий радник

Всі громадяни думають, що всі вони бідні, нещасні та знедолені і тільки ті упирі, котрі подали декларацію і є носієм зла в нашій державі. Це не так.

Е-декларування змусило суспільство глянути по новому на своїх обранців , на так званих «слуг народу», які протягом 25 років розповідали нам як жити, та працювати. І як виявилось - не даремно, всі вони вміють працювати, але не на державу, а на власний гаманець. Ну це таке, самі винні, обираємо їх ми, з одним тільки бажанням, щоб вони вирішили виключно мою проблему, яку він декларував.

Сміятися чи кепкувати над іншими не варто, бо якщо подивитися на майбутні свої е-декларації, чи нульову декларацію, всім нам стане трохи не по собі. Ми зараз накинулись на людей, які принаймні пройшли цей неприємний етап в своєму житті вперше, у нас ці кроки ще попереду. Я не захищаю тих осіб, які маючи мільйони просять фінансову допомогу, чи то маючи декілька квартир звертаються за компенсаціями на проживання – це ж ми такі, а вони відображення нас, основної маси громадян держави.

Всі громадяни думають, що всі вони бідні, нещасні та знедолені і тільки ті упирі, котрі подали декларацію і є носієм зла в нашій державі. Це не так.

А Ви рахували свою поточну фінансову вартість?

Візьміть чистий аркуш паперу і запишіть для початку все рухоме та нерухоме майно, яким Ви володієте (згідно документів, якщо ви не власник вкажіть хто власник), а також його орієнтовну поточну вартість. Потім перейдіть до речей вартість яких в нашому випадку більше 5000 грн. Наступний наш крок порахувати всі наші заощадження в фінансових установах, не забуваємо про прикраси, цінні папери та про ріднесеньку готівку в домі, чи де ви її сховали.

Тепер зробіть підсумок сум. Зробили?

А тепер скажіть будь ласка, Ви готові оце все показати державі?

Тепер вам також смішно? 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]