Про автора

Андрій Стеблевський Адвокат, магістр державного управління

Професійна діяльність. Адвокат з липня 2011 року.

2012 – виконувач обов’язків виконавчого директора Всеукраїнської громадської організації.

2008-2012 – керівник юридичної служби Всеукраїнської громадської організації.

2003-2011 – помічник-консультант народних депутатів України на постійній основі з поширенням Закону України "Про державну службу". Був представником виборчого блоку політичних партій «Блок Юрія Кармазіна» у Центральній виборчій комісії під час виборів народних депутатів України та у Вищому адміністративному суді України під час судового розгляду справи за адміністративними позовами Блоку Юрія Кармазіна, Блоку Наталії Вітренко, партії „Віче", Народного блоку Литвина до Центральної виборчої комісії про визнання неправомірним встановлення результатів виборів народних депутатів України.

2002-2004 – викладач з Основ правознавства регіональних підготовчих курсів Київського Міжнародного Університету (колишній Міжнародний інститут лінгвістики і права).

2001-2003 – начальник юридичного відділу охоронно-юридичного підприємства (надання юридичних консультацій, юридичне обслуговування фізичних та юридичних осіб, представництво в судах, на стадії виконавчого провадження, підготовка документів правового характеру, визначення надійності ділових партнерів, загальне керівництво відділом тощо).

2000-2001 – начальник юридичного відділу інформаційно-юридичної фірми.

1997-2000 – працював слідчим в органах внутрішніх справ (розслідування злочинів у сфері економіки та по лінії карного розшуку), звільнений з органів внутрішніх справ за власним бажанням.

Очолював юридичні служби та напрямки діяльності.

Державний службовець: 7 ранг, 4 категорія.

Кандидат у народні депутати України V скликання.

Спеціалізація: кримінальне, цивільне, господарське, адміністративне, сімейне право та процес.

Юридичний стаж складає майже 20 років.

Маю різнобічний досвід і юридичну практику, зокрема з питань нормотворчості, юридичного супроводження і надання юридичних консультацій юридичним та фізичним особам, підготовки проєктів договорів та документів правового характеру, представництва інтересів в судах, державних органах, органах місцевого самоврядування, підприємствах, установах та організаціях.

Освіта, підвищення кваліфікації: 1994-1997 – Національна академія внутрішніх справ України,4-й факультет. Спеціальність: правоохоронна діяльність. Кваліфікація: молодший спеціаліст-юрист. Диплом з відзнакою.

2001-2004 – Київський юридичний інститут МВС України, факультет права і підприємництва. Спеціальність: правознавство. Кваліфікація: юрист-спеціаліст. Диплом з відзнакою.

2004-2005 – навчальна програма ТАSІС для державних службовців та юристів недержавного сектору „Право Європейського Союзу" при Інституті міжнародних відносин Київського національного університету ім. Тараса Шевченка (галузі права і законодавства ЄС, адаптація українського законодавства до права ЄС).

2005-2008 – Національна академія державного управління при Президентові України. Спеціальність: магістр державного управління.

2009 – Школа законотворчості при Інституті законодавства Верховної Ради України.

Програми з підвищення кваліфікації для юристів і адвокатів.

Контакти
E-mail: [email protected]