Про автора

Олександр Сітухо Голова ради директорів Асоціації захисту активів

Професійна діяльність. Голова ради директорів Асоціації захисту активів (Asset Protection Association).

На фондовому ринку з 1993 р.

У 1994 1997 роках – працював в інвестиційній групі ДІКОМ (м. Донецьк), керував компанією – торговцем цінними паперами, компанією, яка надавала послуги довірчого управління, благодійним фондом, що входили до складу групи. Забезпечував розробку та впровадження процедур зовнішньоекономічних операцій із цінними паперами.

У 1998 2004 роках – очолював юридичний департамент Асоціації "ПФТС", забезпечував діяльність низки комітетів Асоціації та Третейського суду. Брав участь у роботі над низкою нормативних актів з питань фондового ринку, саморегулювання, банківських операцій.

У 2004 2008 роках – директор компанії "ХХІ Вік Брокеридж" групи компаній "ХХІ Вік", брав участь у створенні та забезпеченні функціонування інвестиційної інфраструктури групи та реалізації програми регіональної експансії.

З 2008 року директор "Східноєвропейського центру захисту активів". Компанія надає послуги з підтримки інвестиційних операцій та захисту прав інвесторів у т.ч. на фондовому ринку України та інших країн.

Громадська активність, у різний час: Член Громадянської колегії Міністра юстиції України з питань реєстрації нормативних актів, член цивільної колегії Держкомпідприємництва, член Ради Асоціації правників фондового ринку, секретар Київського Правового Клубу, Голова Київського третейського суду та голова київського відділення Всеукраїнської асоціації та ін.

Співзасновник Asset Protection Association.

Автор статей та доповідей у галузі фондового ринку, інвестиційної діяльності, захисту активів, лобізму.

Засновник та гол. адміністратор групи Asset Protection in Ukraine у мережі Facebook.

Освіта. Закінчив Донецький політехнічний інститут (автоматизація) та Донецький державний університет (правознавство).

Контакти
E-mail: [email protected]