Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
30.08.2016 15:27

Тарифы зависли…

Член правління ПрАТ "Коростенский завод залізобетонних шпал"

Новый сайт правительства, посвященный расчету тарифов, «упал» в первый же день


Украинский премьер Владимир Гройсман 30 августа на своей страничке в фейсбук торжественно отрапортовал: кабмин запустил новый сайт о тарифах и субсидиях - http://teplo.gov.ua. Запись сделана в 11:36. 
 
«Наголошую: ніхто не залишиться сам на сам із новими рахунками на газ, тепло, воду та світло. Кожен, хто потребує допомоги у сплаті житлово-комунальних послуг, - її отримає. Уряд подбав, щоб перехід на нові справедливі тарифи на житлово-комунальні послуги був менш відчутним для більшості українців. На сайті є калькулятор комунальних платежів і субсидій. Введіть дані власної квартири та тарифи свого міста і дізнайтеся скільки у разі оформлення субсидії складатимуть Ваші комунальні витрати, а скільки за Вас заплатить держава. Все просто і прозоро», - отметил Гройсман.
 
Большинство граждан, которые не хотят остаться один на один с новыми платежками, поверили премьеру и массово ринулись на анонсированный сайт. Наплыв желающих ознакомиться с «простотой и прозрачностью» подтверждается комментарием разработчика, который опубликован под постом главы правительства: «Для мене, як для розробника, був неочікуваним такий трафік (50 тис конектів за хвилину)».
 
Но, к сожалению, по старой доброй традиции украинцев снова ожидало сплошное разочарование: сайт тупо не работал несколько часов подряд. Вот так вот у нас всегда: все чисто, прозрачно. Но не для людей…
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]