Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
04.08.2018 15:14

"Українська справа" Манафорта

Експерт з питань соціальної політики

60 мілійонів доларів і українські сліди Пола Манафорта

Американський спецпрокурор Мюллер заявив, що Манафорт отримав від олігархів понад $60 млн за діяльність в Україні.

Раніше   стаття в авторитетному британському виданні The Guardian документально підтвердила, що Пол Манафорт за дорученням Януковича організував та проводив медіа-кампанію з дискредитації Юлії Тимошенко.

1. У статті Guardian опубліковано цілу низку документів щодо медійної стратегії, котра втілювалась Полом Манафортом за дорученням Януковича для дискредитації Тимошенко та подальшого виправдання її  ув’язнення. Guardian також наводить звіти для Уряду України про результати медійної кампанії Манафорта.

2. Українська стратегія Пола Манафорта була направлена на поширення олігархічними  ботами фейків у медіа та соцмережах, якіфактично створили антирейтинг Тимошенко.

3. З початку 2011-го по 27 березня 2012-го року було зроблено понад 2 000 публікацій у інтернет та паперових медіа проти Тимошеко та на користь Януковича.

4. Було створено фейковий аналітичний Центр дослідження країн колишнього Радянського Союзу (CXSSR) для продукування фейків проти Тимошенко. Зокрема, на сайті CXSSRбуло опубліковано 4 статті, що мали дискредитувати Тимошенко. Сам центр знаходився у Відні, але сайт центру розміщено на сервері у Москві.

5. Таким чином, розслідування Гардіан доводить, що негативний імідж Тимошенко був створений штучно, а звинувачення, які лунали на її адресу – були фейками.

6. Нині роль Манафорта як ідейного натхненника дискредитаційної кампанії проти Тимошенко перебрав на себе Петро Порошенко.

7. Натовп порохоботів поширює фейки в соцмережах. А всі фейкові матеріали проти Тимошенко ретельно розміщуються в регіональній пресі, що до речі коштує дуже дорого в тих обсягах, в яких це відбувається. 

8. До речі, з матеріалів справи випливає, що Манафорт в Україні працював не тільки на Януковича, а на ще одного відомого члена Уряду ...

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]