Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
30.01.2018 17:32

МВФ і Порошенко

Експерт з питань соціальної політики

Заради чергового кредиту президент пообіцяв знову підняти ціни на газ для населення...

Заради чергового кредиту Порошенко в Давосі пообіцяв знову підняти ціни на газ для населення... Співпраця з МВФ можлива і важлива, проте при цьому не слід забувати за національні інтереси і добробут українських родин! 
 
Шарль де Голль, казав: "Якщо Франція хоче посісти своє місце, вона повинна розраховувати тільки на себе." 

Юлія Тимошенко співпрацювала з МВФ, коли була Прем’єр-міністром. І від неї вимагали і підвищення ціни на газ, і підвищення пенсійного віку. Але національні уряди для того і існують, щоб проводити переговори на користь своїх країн, а не скласти лапки і брати під козирьок. При цьому державний борг тоді складав 20% ВВП при гранично допустимих 60%. А зараз – 84% !

Можна випити 50 грамів горілочки, під добру закуску, за новорічним столом, наприклад. І це буде добре! А можна пити цілими днями, як кажуть люди, присісти на стакан. І тоді це вже важкий алкоголізм. Так і з МВФ.

МВФ працює по всьому світу, але питання в тому, як розпоряджатися кредитними грошима. У нас виходить, що МВФ кредитує корупцію.  А треба, щоб ці кредити стимулювали розвиток вітчизняної економіки...
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]