Про автора

Олександр Кругляковський Експерт з розвитку бізнесу, розроблення стратегій збільшення прибутковості та виведення компаній на нові ринки
http://empoagency.pro

Професійна діяльність. Експерт із розвитку бізнесу, розробки стратегій збільшення прибутковості та виведення компаній на нові ринки.

Виконавчий директор компанії «EMPO», яка займається комплексним виведенням компаній на міжнародні ринки, зокрема через онлайн-маркетплейс Amazon.

За час своєї роботи в компанії я виробив власну стратегію та філософію аналізу товару при виведенні постачальника чи виробника на Amazon, запустив напрямок роботи з постачальниками з Китаю без посередників та з власною інспекцією, навчив аналітиків, створив структуру компанії з потенціалом зростання до міжнародного ринку.

Найближчими планами – запуск програми виведення українських виробників на міжнародні маркетплейси.

З 2013 по 2016 керував операційними процесами Східної Європи в компанії «4service»: аналізував ключові показники ефективності компаній для збільшення прибутковості. Серед клієнтів – компанії з різних галузей - від АЗС до банківських установ. Систематизував та стандартизував корпоративні процеси з дослідження бізнесу клієнтів.

З 2012 по 2013 рік обіймав посаду керівника Департаменту фінансово-економічної діяльності компанії «CredEx», де сформував алгоритми роботи з проблемними активами та внутрішню нормативну базу.

З 2010 по 2012 рік керував операційним відділом українського представництва компанії «EOS Україна», де відповідав за організацію внутрішніх операційних процесів. Завдяки моїй роботі, за рік компанія увійшла до ТОП-10 факторингових компаній України та досягла чисельності 100 осіб.

Маю досвід ведення власного бізнесу. З 2013 до 2016 року займався оптовими поставками туристичного екіпірування в Україну.

Серед ключових досягнень:
- за час керівництва операційним відділом українського представництва «EOS Україна» компанія увійшла до ТОП-10 факторингових компаній України;
- у складі робочої групи керував відкриттям представництва компанії «4service» у Білорусії;
- розробив методику комплексної оцінки та інспекції постачальників із Китаю в компанії EMPO.

Контакти
E-mail: [email protected]