Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
04.05.2022 14:52

70 днів Україна протистоїть ворожому вторгненню на всіх фронтах

Перший заступник Голови Державного агентства автомобільних доріг України

Поки на передовій наші герої відбивають російських окупантів, тримають стрій тилові галузі, серед яких дорожня

Майже місяць наші підрядники працюють на звільнених від окупантів Київщині, Сумщині, Житомирщині та Чернігівщині. За кілька кілометрів від лінії зіткнення на Харківщині. Попри обстріли шляховики відновлюють інфраструктуру Миколаївщини. 

Робимо генеральне прибирання доріг (більш ніж 700 кілометрів) та розмінованих вулиць Ірпеня, Бучі, Гостомеля, Бородянки, Ворзеля, Горенки, Макарова та Озера від спаленої техніки та сміття. Зводимо тимчасові переправи поруч зі знищеними мостами, яких лише за сьогоднішніми підрахунками близько 300. Працюємо так оперативно, як можемо, однак мусимо а) координуватися із військовим командуванням, б) чекати розмінування. 

Знищені та заміновані мости – головна перепона для транспортного сполучення. Наразі забезпечили проїзд 30 тимчасовими переправами, ще на 1 частково. Це, передусім штучні споруди на «дорогах життя» до Чернігова, Ірпеня, Бучі, Гостомеля, Іванкова.  Вчора ввечері, відкрили рух по «Варшавській трасі» з Києва до Житомира завдяки мосту через річку Тетерів. Загалом на дорозі М-07 Київ – Ковель – Ягодин через війну було знищено три мости.

Очищення доріг, зведення тимчасових переправ, ямковий ремонт – усі ці роботи дозволяють:

◾вчасно довезти поранених до лікарень

◾евакуювати людей з-під обстрілів

◾доставляти нашим громадянам воду, їжу та медикаменти

◾перевозити вантажі та реанімовувати економіку країни.

На жаль, деякі населені пункти досі залишаються відрізаними, бо доступитися до знищених штучних споруд поки не можемо. Їхнє відновлення наше наступне завдання, котре обов’язково виконаємо, адже перемога за нами.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]