Про автора

Андрій Гінкул Юрист, економіст, експерт з питань територіального, місцевого економічного розвитку та впровадження проектів енергозбереження

Професійна діяльність. Юрист, економіст, експерт з питань територіального, місцевого економічного розвитку та впровадження проєктів енергозбереження.

Маю 17-річний досвід в Україні як експерт та менеджер проєктів для Світового банку, програм міжнародної технічної допомоги та проєктів ЄС TACIS, Європейського банку реконструкції та розвитку, USAID, SIDA та Програми розвитку ООН.

Координатор міжнародних проєктів Центру реформ та місцевого розвитку та Асоціації енергетичних аудиторів, член правління ГО «Українська асоціація менеджмент-консультантів».

Експерт ряду профільних організацій, а саме: Клубу Мерів, Всеукраїнського об'єднання підприємців малого та середнього бізнесу «ФОРТЕЦЯ», Української асоціації активного та екологічного туризму.

Освіта. Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, правознавство, 1998 р. 2003 року отримав другу вищу освіту у Київському національному економічному університеті імені Вадима Гетьмана та отримав диплом спеціаліста з управління підприємствами.

Контакти
E-mail: [email protected]